|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница 123 43> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јануари.2008 во 20:17 |
1)- Солзите на Чак Норис лечат рак. Штета што тој никогаш не плаче.
2)- Чак Норис не чита книги. Тој зјапа во нив се додека не ги изнуди информациите кои му требаат. 3)- Чак Норис е како куче. Тој не само што може да намириса страв туку може и да се измоча на што сака. 4)- Чак Норис има изброено до бесконечноста - ДВА ПАТИ. 5)- Чак Норис не оди на лов, бидејќи зборот ловење дозволува да се промаши. Тој оди да убива. 6)- Чак Норис не спие. Тој чека. 7)- Чак Норис си ја продал душата на ѓаволот за добар изглед и неспоредливи боречки способности. Кратко откако трампата беше направена, Чак Норис го мавна ѓаволот во глава и си ја зема душата назад. Ѓаволот, кој сака иронија, не можеше да се налути и призна дека требал да види што ќе му се случи. Сега двајцата играат покер секоја втора среда во месецот 8)- Кога Баба Рога оди да спие прво проверува да не се крие Чак Норис во нејзиниот плакар. 9)- Чак Норис го тужи НБЦ, тврдејќи дека РЕДОТ и ЗАКОНОТ се брендови на неговата лева и десна нога 10) Главен извозен артикл на Чак Норис е болката. 11)- Чак Норис направи временска машина и се врати назад за да го спречи атентатот на Кенеди. Кога Освалд пукаше, Чак ги пресретна сите три к*ршуми со својата брада и ги одби а главата на ЏФК експлодираше од чисто одушевување. 12)- Чак Норис спие со запалена ламба. Не зато што Чак Норис се плаши од темнината туку затоа што темнината се плаши од Чак Норис. 13)- Како тинејџер Чак Норис ги затрудне сите калуѓерки во манастирот блузи Мајами. Девет месеци подоцна калуѓерките го родија тимот на Мајами Долфинс единствената непоразена екипа во историјата на професионалниот фудбал. 14)- Чак Норис ја измисли лажицата. Бидејќи убивањето со нож е многу лесно. 15)- За да докаже дека ракот може да се победи, Чак Норис две години пушеше по 15 кутии дневно. Доби седум видови рак од кои се ослободуваше со 30-минутно вежбање. 16)- Во филмот "Враќање во иднината" колата на Чак Норис беше употребена за патување напред и назад во времето. Кога му ја вратија колата гребната Чак Норис неможеше да се воздржи да не му ја учука на Мајкл Џи Фокс што подоцна доведе до Паркинсонова болест. 17)- Чак Норис еднаш изеде 72 стека за еден час. Првите 45 минути ги помина во водење љубов со келнерката. 18)- Џими Хофа е закопан во Чак Норис. 19)- Диносаурус еднаш го има погледнато попреку Чак Норис. ЕДНАШ. 20)- Ако Чак Норис доцни на времето му е најпаметно малку да успори. 21)- Знакот за паркирање на хендикепирани всушност не е тоа. Тој само покажува како ќе изгледате ако му го фатите местото на Чак Норис. 22)- Чак Норис еднаш беше на Марс. Од тогаш, на Марс нема знаци на живот. |
|
kuliraj
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите сте прочитале по некој (одлепен) факт за Чак Норис (aka Bad Ass Motherf**ker), епа овде шлапнете секој по еден ама само по еден факт зошто Чак Норис е најопасниот фраер на планетава (ако не и пошироко)
Уффф...морници ме полазија од погледов... Еве јас прв ќе се осмелам да напишам нешто...... - Чак Норис си ја продал душата на ѓаволот за добар изглед и неспоредливи боречки способности. Кратко откако трампата била направена, Чак Норис го бапнал ѓаволот во глава и си ја земал душата назад. Ѓаволот, кој сака иронија, не можел да му се налути и признал дека требало да претпостави што ќе му се случи. Сега двајцата играат покер секоја втора среда во месецот. |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не умираат сите што ќе го налутат Чак Норис. Некои успеваат да побегнат. Нив ги викаат астронаути.
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ke pastiram eden fakt :
Диносаурус еднаш го има погледнато попреку Чак Норис..... ЕДНАШ!! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако чак има пет денари и ти имаш пет денари чак има повеќе пари од тебе
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето ги измислиле автомобилите за да избегаат од Чак Норис.....затоа Чак ги измислил сообраќајките!
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некои луѓе мочаат во снег за да се потпишат
чак тоа го прави на бетон |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис еднаш беше на Марс. Од тогаш, на Марс нема знаци на живот.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
• Chuck Norris does not sleep. He waits.
• The chief export of Chuck Norris is pain. • If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can't see Chuck Norris, you may be only seconds away from death. DONT f**k WITH CHUCK!!! |
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис еднаш дојде во Скопје во Драмски театар да ја гледа претставата "Чекајќи го Годо"......Годо се појави прв на сцената!
(само што го смислив ова сам) |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро смислено |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cak Noris e shupce rece X-men
Изменето од anakin - 18.Февруари.2008 во 20:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne go najdov
Изменето од anakin - 18.Февруари.2008 во 20:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se bunis
so ne me zamolis mene nego kukas po moderatori |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |