![]() |
|
Одговор на исламот |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Автор | |
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Февруари.2008 во 16:35 |
Prasanje do muslimanite. Svedoci sme na razni teroristicki napadi i ubivanja vo ime na islamot. Dali e toa najdobriot odgovor sto muslimanite go imaat za resavanje na nekoi problemi - terorot i terorizmot????
Koe e Vaseto mislenje za mudzahedinite i nivnoto dejstvuvanje??? Kako gi opravduvate deluvanjata na al kaeda??? Kako gi opravuvate ubivanjata koi sekoj den se slucuvaat i potoa se publikuvaat kako video zapisi(obezglavuvanje na ludje) sirum svetot ??? Me interesira vaseto mislenje??? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Темава Темплариус,без навреда но од старт тие утната.Оваа е повеќе политичка отколку религиозна тема.Така да мислам дека ќе биде избришана.
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Tocno e efendija se soglasuvam.
Templar citaj, za ova bese pisuvano vo samoubistveni sekti |
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Ne temava ne e promasena samo koj kako ce ja sfati - ti efendija kako i sekogas pogresno dajte otvoreno da zboruvame da vidime koj sto misli za ovaa
Temata mozete da ja izbrisete no vistinata nikogas... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Mudzahid ctaj: Samoubistveni sekti - a ovaa ne e za sekti
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
se vades.......mozda e politicka no ipak znaeme koj e backgound-ot na seto ova.... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NE E NAJDOBAR ODGOVOR NO EDINSTVEN KOJ SO GO ZNAAT ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kako sto rekov vistinata ne moze da se izbrise a posto se pravat doblesni i ja ljubat vistinata neka ja kazat ili ....
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
|
Ocigledno nemate sto da odgovrite ili "neznaete"
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
|
Prv pat ....
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Ма ќе има и втор пат...
И трет пат.... И се така до бескрај..... Пошто темава тие утната.... |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
Efendija pa ti da nemas odogovr cudno !!!??? A temava ne e utnata zasto sekoe prasanje ima svoj odogovor - samo treba hrabrost da se odgovri...neli efendija???
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
|
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
kalefah dade iskren odgovor na prasanje za teroristite mud'aedini pobarajte na temata samoubistveni sekti mnogu dobro i objasneto od kalefah drugite samo sporeduvaa vo pazar dodeka covekot objasni deka islamot ne go opravduva toa
|
|
![]() |
|
Pa ne e prasanje samo za mudzahedinite
|
|
Give me your secrets
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |