![]() |
|
Машко- женска комуникација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Автор | |||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
да ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ova e nekoj vid komunikacija....neli?? So ogled na toa deka.... onoj tekst pogore,ochigledno e pishuvan od individua od mashki pol. Изменето од mamma - 15.Февруари.2008 во 19:30 |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
od kaj znaes deka ova go izmislil sovinist maz
a ne prosvetlena zena??? ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
ANAKINE!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
jok
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
TAKA I MISLEV....
![]() SHTO UBAVO...ISKOMUNICIRAVME ![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
pa dokolku se poznavash so 4len od drugiot pol,kje mozis da vospostavesh komunikacija
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
![]() Инаку односите со другарите внимавам да не ги продлабочам до степен да морам да разговарам за сериозни работи, се останува на дружење во школо и на кафе, но се случувало да си направиме убав моабет и на чувствителни теми и да ме изненадат со зрелост... ама сепак тое е поретко. Верувам во машко-женска комуникација и мислам дека клучот е во тајмингот, да го погодиш времето поволно за разговор, ако се работи за сериозни теми нормално, но сепак многу важна е и самата тема. Не очекувам да им биде интересен ПМС ниту пак треба да очекуваат да ми биде интересен секој НФ филм. Но се на се зависи од личноста, постојат и девојки со кои не ми оди комуникацијата. |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
Hmmm,no mislam treba da se pazi so kakva kumunikacija mu se obrakajme na sprotivniot pol!
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bash me iznasmea, ke go zapametam ova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
EVE MENE NA PRIMER, BAS MI ODI TAA KOMUNIKACIJA.
A TOA STO NIKAKO NE MOZAM E DA KOMUNICIRAM SO SMIZLI OD TIPOT:" LELE...MI SE SKRSI NOKTOT...SUDAR NA VOZOVI!!! "
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
А ЈАС МНОГУ САКАМ ДА ТЕШАМ ТАКВИ ШМИЗЛИ...МИСЛЧАМ ШТО ПРЕЖИВЕАЛЕ СУДАР НА ВОЗОВИ...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |