|
Карнегиева комисија 1914 и Букурешт 1913 |
Внеси реплика | страница <1 910111213 28> |
Автор | ||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa tokmu poradi toa i se obiduvaat da prisvojat tudja istorija i se ostanato ... tie ne se drvo ... tie se PLEVEL na balkanov
|
||||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Одпадоци и вересии на џингис кан и компанија турки се , плевел би било премногу.
|
||||
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
||||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не им одговара 2013
|
||||
|
||||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И што очекуваш да стане през 2013 г.? Да си чувал за Паризки мировен договор од 1947 г.? |
||||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
около 900 г. виж каде се наогьа тема "Македониjа" |
||||
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па најмалку 2.000.000 милиона Македонци во Бугарија ке можат да се викаат македонци бидејки Бугарија ке мора да ги почитува рамноправните услови на НАТО и ЕУ и да ги признае а истото се однесува и за Грците и 1.000.000 до 1.500.000 македонци во егејска македонија а потоа ке мора да ги вратат насилно одземените имоти на околу 10.000.000 милиони македонци од целиот свет кои поседуваат документации за сопственост врз имотот а во случај на реевидирање на договорот кој гласи како што гласи ке мора да се вратат деловите од македонија на Македонците и да не кажувам како оти незнам колку пати е пишано и за ваше знаење Бугарија веке ја има признато Македонија под уставно име а со тоа нема право да се буни за договорот од Бук*решт . Запрашај се само зашто се убрзува спорот за името со Грција пред да влеземе во било која организација. |
||||
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тракија и што има врска тоа???? А мапата од 1025 година што прикажува?? Србија и Македонија се тема Бугарија....Бугарите не постојат...они се Мизијци и Паристрионци... И сега ти си мизиец а ние и србите сме бугари така???? |
||||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
1#
2#
AJDE BOZHO NEKA KAZHE SHO TOA TOCHNO ISTORIJSKATA NAUKA UTVRDILA. KAKO CHORAPITE MENE SHO TAA ISTORIJSKA NAUKA E UTVRDILA
3#
NE DA LAZHE BOZHO, SUSHE, A IMA BUDALI PA SLUSHAT NA NEGO!
Изменето од naemnik - 15.Февруари.2008 во 16:14 |
||||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SHO IMAT UPRAVNITE TEMI NA VIZANTIJA SO NARODNOS I ETNICHKA PRIPADNOST
SAMO NA TAKVI KAKO TEBE TOA IM ODGOVARA, PA ZATOA I SE DRZHAT NA NIV KAKO KJORAVI ZA SLAMKA
|
||||
Feromona
Група Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Temata bese "Buk*reski dogovor"...a Dule ja poremeti...ama NISTO ne go razbiram na pustiov bugarski,ne mi odi...a tolku sakam nesto povece da naucam.
Eve vaka,glasno ke razmisluvam.Bi sakala da e Egej nas(kogas - togas,pa makar i 2013) i da si se brcnam vo tie ubavi vodi...znaete kako?So zalet edna lasta...Ama se plasam da toj blesav Buku*eski dogovor nikogas ne se revidira,pa mojava zelba za lasti vo vodite "NASIOT"Egej mi ostane samo pusta zelba. |
||||
Feromona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lelele koi se ovie budali sega go gledam na privatna televizija davaat intervju so Vasil Eftov?Karakacanov i Dimitrov(ako ne gresam)Toj li mene ke mi kaze da sum Bugarka???Ma koj e bugarka pleme vase!!!!
Eh Evropo,Evropo za nekogo majka,za nekogo macea.Zosto spies.Pa kaj e Helsinki komitet,pa kaj se....??? Aj vie batinja od Bugarija da mi odgovorite ZOSTO NE MOZE DA SE REGISTRIRA OMO ILINDEN-PIRIN vo zemja clenka na EU? |
||||
Feromona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SEKOJA CEST ZA NOVINAROT EFTOV
Sega procitav da ovaa emisija "Vo centar" e vsusnost repriza emituvana na kanal 5 i tema veke postirana.Jas ja gledav na privatna ohridska televizija. |
||||
Feromona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sto mislite?Dokolku bi imalo anketa od vakov vid,KOJ KE E vodstvo? Eve ja sodrzinata na anketata:
Vo glavna uloga SE NASITE MILI NI SOSEDNI DRZAVI so nivniot vecen stremez i son vo GOLEMINATA na .... 1.Megali Elada 2.Golemo Sqiprija 3.Velika Srbija 4.San Stefanska Blgarija SAY MACEDONIA ME |
||||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ам Велика Македония няма ли да има и въобще ще я има ли Македония след 20 години когато 2/3 от населението ще са албанци????
Тогаз пак всички ще бегат към източния сосед както е ставало много пъти през годините! Цяла Западна София е населена с потомци на Македонски бежанци не случайно в София има квартал Гоце Делчев, Илинден, площад Македония и т.н !!! А иначе сме татари и туркомонголи ама като опре ножа до кокала изведнъж ставаме кръвни братя! Е такава ви е цялата работа!!! |
||||
Внеси реплика | страница <1 910111213 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |