![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 300> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisto
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mi se odi na zabava za koja znam deka nema da odam
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми се фаќа магла некаде надвор па макар и претепана..
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi se igra
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се јаде многу,само не знам што да јадам
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..Е,МНОГУ УБАВА ОВА ТОРТАВА..САКА НЕКОЈ? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
адреса и факам тахи,не мора официјално да ми кажеш повели на торта
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ЖАЛАМ ,АМА МОРАМ ДА ИЗЛЕЗАМ СЕГА..бегам!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ме фаќа период на неспиење,... така да сега ми се спие,... и тоа многу
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
jade mi se
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mi se pisuva na msn
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
па пишуваш де
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi se sheta
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
BIDEJKI MALOUMNIOT AVTOR NA ANKETAVA OSTAVIL MOZNOST ZA MULTICHOICE...JAS IZBRAV SE PO RED...SEGA KE JADAM...PA BI ODEL DO WC...PA BI SE ISPIJANCIL...PA BI SE EBEL MNOOGU..POSLE DOBAR SEX IDE CIGARA...PA KE OTSPIJAM..A PO BUDENJETO,KAFE ZA DA SE OSVESTAM.....
ZNACI ODBRAV SE,OSVEN "MI SE EBE MALKU"...KAJ MENE TOA NE POSTOI...ILI MNOGU ILI IC ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |