|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 213> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веке е разговарано на таа тема,Англичаните се повлекуваат и застануваат на страна на Грчкиот крал кој го прибраа у Англија,има ли Грција Крал сега
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ јадни душички,јадни,јадни најјадни сте-браќа,крв ваша гинела а вие на нивен рачун се потсмевате.Абе така и ви треба плачете за Југославија,плачете за голи оток |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro , ne placi
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плачете вие!!!!!!!!!!!!! за некоја вештачка творба што неможе да опстои по никоја логика а јас само сакам да се почитувате кои сте и што сте.Знам дека е тешко да се биде Македонец но тоа е дар од бога а не проклетство,само најјаките опстојуваат тоа е законот на природата и мајка Македонија.Подобро помалку да сме ама јаки и сложни да сме отколку многу а сите плачипички да сме.Проклетството Југословенско го живеевме повеке од 100год и доста беше,редно е да бидеме сами,способни и јаки самите за себе,доста бевме робови на сите останати,доста плукаме самите по себе и изиграваме некаква самодеструктивност-никоја земја без крв и зној не останала да постои така и Македонија нема ако не се потрудиме да ја живееме нејзината мака.Кога сељак ке падне од лежење на мотика знам дека му е тешко ама судбината на сељаците се мотиките а не креветите,нема ништо лесно во животот
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro druze , me razubedi ... kraj ... konec ... za denes ... moze li utre da prodolzime ?
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај ок,мада знам дека џабе е муабетот,џаболебар работник тешко да биде
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be sto ima da pisuvaam koga miroslav pisuva mesto mene
Razmisli dobro te molam pred da napises nesto. Spored tebe: dzabolebar = posten covek, a rabotnik = lopov |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj sega Germancive i Italijanive da go kuopat cel Ohrid, pa ke vidis koj e svoj na svoeto.I toa blagodarenie na IZBRZANIOT zakon na "Grujo and Co". Samo za informacija, Ceska dozvoli fizicki lica da kupuvaat nedviznosti i zemja na svoja teritorija OTKOGA vlegoa vo EU...a ne 5-10 godini pred vlezot,kako sto toa go napravi Makedonija i ovaa nesposobna wanna be " expert Vlada. Eh Boogie Boogie, izgleda vo Makedonija ke ti dojdat nekoi novi "Srbi" i Hrvati" da se gazdi naskoro... a ti ke stedis cel zivot samo da imas pari da si kupis ednosoben stan ili garsoniera-vikendicka vo Ohrid, Makedonskiot Erusalim. |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto trebase Lazar Kolisevski da napravi da objavi vojna na Anglicanite, zatoa sto gi bombardiraa Egejcite? Boogie, simni se od oblaci..."ne moze mravkata da go turne slonot bidejki i stoi na patot" |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Војната беше објавена без Колишевски,МАкедонците учествуваа во граѓанската војна и без Колишевски.Македонија само требаше да со спротистави на Федерализзацијата и да се обедини со Егеј и Пирин.1947год е моментот кога Македонија беше само еден момент до обединувањето но Колишевски со амин од Темпо а по наредба на Тито своите Македонски браќа ги однесе да стражарат на ТРст наместо на Солун
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОЛИШЕВСКИ НЕМА СПОМЕНИК ВО МАКЕДОНИЈА..ТАКА?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be sreca imaa anglicanite i amerite ... ce povtoram ... da ne bese lazo , mam ce im ebevme
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cinam , dolzni mu se po eden spomenik vo london i vasington ... gi k*rtuli
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boogie !!!! ... pa ti si bil neotkrien talent ... sega gledam sto si napisal za mene ... ma pocna da me plasis covece ... vidovit si stanal ? nitu samiot ne znaev kakov sum dodeka ne te zapoznav .. .za ova sum ti vecno blagodaren
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |