IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е попаметен? Мажите или жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е попаметен? Мажите или жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 28>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:53
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by c.zarko c.zarko напиша:

МАЖИТЕ СЕ ПОПАМЕТНИ, нормално. Сте слушнале ли некогаш виц за русокос маж???
ne,zasto zenite imat popametna rabota otkolku da izmislat glup vic za glup rusokos

...da de u kujna...hahahahaha

Uste se lazete samite sebesi.......ccccccccc....
Aj ke izlezete i vie eden den od zabludata газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

...da de nekoj od zabluda nekoj od kujna i taka...ke izleze...плазењесмеење
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:56

kade postoi toa nepisano pravilo spored koe se meri koj e popameten?

rabotata e vo individuata,a ne vo prosekot
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 23:36
жените намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 23:51
zenite
povece lazat !
i so toa se znaci popametni голема%20насмевка
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 23:58

еве една мала прикаска...
  видела една жена , жаба фатена во стапица
 ќе ти исполнам три желби ако ме ослободиш и рекла жабата
 на жената...и била ослободена...но...и рекла жабата на жената
 внимавај што ќе ми побараш...се што тебе ќе ти исполнам на маж ти десет пати повеќе...без гајле рекла жената...
1.  да бидам најубава  на светот...жабата рекла не заборавај твојот
маж ќе стане најубав, Адонис кого ќе го посакуваат сите жени...
тоа е во ред ,јас ке бидам најубава и тој ќе ме гледа само мене ,одговорила жената...и стана најубава...
2. да бидам најбогата...твојот маж ќе биде десет пати побогат од тебе,пак рекла жабата...ако нема проблем ,што е негово тоа е и мое
што е мое тоа е и негово...и стана најбогата...
3. сакам еден сосема мал инфаркт.........

наравоучение...жените се премногу итри...намигнување
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 00:02
И премногу итри за свое добро... среќа
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 09:43
glup maz + pametna zana = shoping

pameten maz + glupa zena = afera

pameten maz + pametna zena = Ljubovљубов
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 14:15

pametni se i mazite i zenite, samo sto mazite se "turni me da kinisam" a na zenite mozokot im raboti "sto na saat"голема%20насмевка

apce
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 00:55
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

glup maz + pametna zana = shoping

pameten maz + glupa zena = afera

pameten maz + pametna zena = Ljubovљубов
Си заборавила и
глуп маж + глупа жена = дете .

Шала на страна, до кога со вакви глупи генерализации? Па добро, нели сте помислиле дека има паметни и мажи и жени, и дека тоа не зависи од полот? Ах, широка е нивата шо треба да се изора, за да се збогати селанецот и да отиде во градот.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:49

Доволно јасно кажува поговорката:,,Мажот е главата, а жената е вратот,,.....значи главата гледа на таа страна кај што ќе ја заврти вратотголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување само сето тоа неприметнотрепкање 

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 01:50
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

Доволно јасно кажува поговорката:,,Мажот е главата, а жената е вратот,,.....значи главата гледа на таа страна кај што ќе ја заврти вратотголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување само сето тоа неприметнотрепкање 

...ako nema mozok...sho ke ja zavrtish glaata so vratot-nema greshka...a mozokot e u glaata...намигнување

...uuuuupsi stativa-pardon madam...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 01:54
DA TAMU E MOZOKOT SAMO ZAVISI KOJ KOLKU JA KORISTI SIVATA MASA..............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:34
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

DA TAMU E MOZOKOT SAMO ZAVISI KOJ KOLKU JA KORISTI SIVATA MASA..............

...pa zenite pomalce posho i anatomski logichno e deka imaat nekoj gram pomalce...ali toa nema vrska...fakt e deka ima poveke mozoci mashki na svetot od zenski...ete taka, mesechinke...ja na pamet ne zboram...se e toa obrazlozeno i so fakti potkrepeno...плазење
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:36
ZNACI,SAKAV DA KAZAM:NEZVISNO NA GOLEMINATA ZAVISI KOJ KOLKU OD NEA KORISTI KOLAKAV KAPACITET OD NEGO E ISKORISTENA............
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.