|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 23456 62> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и да блефира битно тој ке е искрен! нема никого да излаже..значи нема што да му се врати нему.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, затоа рековме дека прво е битно он да си ги преиспита чуствата! Јест да, чим прашува, се знае што е работава! |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи пак сум во право или...?
|
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па што да ти кажам, тоа е индивидуална работа! |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
их што да ми кажеш! никој не треба и не сака да слуша лаги а уште помалку да верува во нив за на крај да дознае дека е лажен. и да блефира девојката сепак машкото ке остане машко цврсто на своето дека сепак не ја излажал и бил искрен со неа што уште повеке ке го направи човек. нема ништо индивидуално овде.
|
||
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини, ама изгледа не се разбираме! Јас не викам ни дека треба да лаже, ниту да блефира, ниту било што слично, само викам дека ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ треба да биде малку повнимателен и да ја остави неа да го продолжи она што го започнала! P.S. Морам да одам, се читаме утре! |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако девојката вреди нема зоштои да не пробате нели
Па ова е не е проблем |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LEGIJATE , bakni go devojceto i imaj si ja za devojka :)) stom ti bila drugarka znaes kako disi , plus i ako ti e ubava teraj
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку, јас во мојот случај и кажав најискрено во очи (после 2 год. добро другарство)! |
||
legijate
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe super e devojcevo,ako stvarno me saka bas sakam da probam so nea kako ke ni odi..ama problemov e da ne e laga seto ova
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ја цело време тоа зборам, ама Blueprayer некако не ме разбира баш што сакам да кажам! Како што веќе реков: најдобро е да продолжиш со топлината кон неа, ама опрезно, без "нагли покрети"! Ти едноставно помогни и да ја "доигра играта" што ја започнала - без разлика во кој правец ќе отиде тоа! |
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ako ti se svigja mislam mozete da se muvate onaka bez obvrski sea barem za pocetok...
ako ne,objasni i se ubavo i nadevaj se samo deka ke te razbere
|
||
petarpan99
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi se slui , se zapoznav na mirc so eden tip vo dubai , se dogovorivme da se najdeme , se najdovme , bevme zaedno , sekoj den.Uslovite bea da ne se rasprasuvame eden za drug, ni za iminja ni a raboti , odevme zaedno na ruceci, na setanje se vikavme samo so prvite inicijali taka i se obrakavme i koga zboruvame H i P.Postojano bevme zaedno vo slobodnoto vreme , nemase telefonski razgovori , samo kontakt po messengere , a i na rabota postojano kontaktiravme po msn.Toa traese godina dena , se bese ubo koga me prasa dali sakam da ziveam zaedno so nego i da gi izvadime maskite , toa ne go sakav , ne sakav da mu dadam lazna nada posto ne mozam da bidam samo so m , sakam i z . se razotidovme , se dogovorivme da gi izbriseme mailite i adresie i veke ne se ni vidovme ni najdovme , no ubo ni bese .Sto znam moze sega zalam , no na bunar na koj si pluknal nepij veke voda od nego
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |