IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 213>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:49
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

ајдеIMA....AMAне%20кажувај%20никомуNE KAZUVAJ NIKOMU KOJ TI KAZA...кул

А, које то казузеш кјеро и коме то казујеш????????????задоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:52

SAKAS DA TI OBJASNAM NA SRPSKI ILI NA MAKEDONSKI STRICEK

ILI KE PROCITAS STO SE PISUVALO PRED DA SE POJAVIS NIOTKUDA!!!

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:58

SAKAS DA TI OBJASNAM NA SRPSKI ILI NA MAKEDONSKI STRICEK

ILI KE PROCITAS STO SE PISUVALO PRED DA SE POJAVIS NIOTKUDA!!!

Прихватам и то кјеро.
Али где си то била у то врјеме које би ми појаснила?
Хисторију тојга обсојба сем ја написал, које си ти? Кај бо су твоји ин се веда за кај ти то поведаш??????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:02
UAUUUUUUUU ....       STRICEK....
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:06
Andjelina:

ајдеIMA....AMAне%20кажувај%20никомуNE KAZUVAJ NIKOMU KOJ TI KAZA...кул

Duduk(se vrti levo-desno,gleda da ne ima nekoj spijun vo blizina,napola go zatemnuva monitorot i dodeka so levata raka ja podskriva tastaturata so desnata pisuva):Ej,ej a toj li e onoj sto po novini go pisuvaa deka ke go apsat zasto prael mnogu dalaveri Pa redno bese da se najde nekoj da go Pssst aj dosta e, ide nekoj.....
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:09

UAUUUUUUUU ....       STRICEK....

edna preporaka devojko...vo poverenje...ne se zakacaj so nego...em ne e interesen, em e los i samo gibni go, odma tupanici mava
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:11
DA BE...VIDOV....NEKOJ LOS CICKO...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:11
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

e pa vaka..jas sum JUGONOSTALGICAR...priznavam..
Mnogu mi e tesko..da ja svatam gluposta..Yugoslavija..zemjata vo koja sum roden..nekoj so samo eden dekret da mi ja odzeme i da mi kaze deka poveke ne postoi..Za samo nekolku godini da se naviknam deka  poveke Julijskite Alpi ne se pokrivot na mojot dom..nego toa e Sar Planina (vo koja baj d vej,sega se sankaat nekoi "novi decki")..da mi kazat deka ako sakam mozam da se brckam samo vo Ohridskoto ezero..na onie nekolku plazi polni so razni pozeri..ne blagodaram..ne sakam da stojam pred ogledalo nekolku casa pred plaza..Sakam povtorno da mozam da trgnam od Ulcinj kon Istra...da se brckam vo Bar..da setam po Stradun vo Dubrovnik..da odmaram na Splitskata Riva...da trknam do festivalot vo Neum..so traekt da prosetam do Korcula..a vecerta da ja zavrsam u nekoj lokal na Hvar..utredenta sakam da gi vidam Brioni..Plitvickite ezera..da vlezam vo Postoinskata jama...da vozam tocak nekade niz Alpite..a na vrakanje sakam da uzivam vo Slavonija..vo Vojvodina..da lezam u seno..da gledam vo neboto (koj ne go poglednal neboto nad Slavonija..mnogu izgubil)..sakam da se spustam po ubaviot plav Dunav..zal mi e no Vardar e premnogu maten za mene...A vecerta moze pijacka na Petrovaradin..ili Kalemegdan..zavisi do kade ke stignam (bidejki ovaa zemja ne se proaga za 3 casa..za nea trebaat 3 meseca)...na vrakanje..Kopaonik..Zlatibor...Da bidam iskren mene teritoriite nikogas ne mi nedostasuvale..mi falat lugeto na tie teritorii..i nivnite vina..Na Sar Planina ionaka ne sum bil 15 godini..a Aerodrom odamna go osekam kao moja republika....
..Da mozeme bar da se vratime vo 1990 godina i malku poinaku da gi rezirame narednite 15 godini.Bi sakal Yugonostalgijata da se siri kako epidemija..Pod istoto zname osvojuvavme pehari..zlatni medali..bevme sampioni..evropski..svetski..i naednas pred 18 godini vremeto zastana..nisto..mrak..nekoi idioti ne zrtvuvaa site nas poradi udobnosta na sopstvenite fotelji..
..Reagirajte kako sakate...me boli uvo..ali brate ne sakam Velika Srbija..ne sakam Hrvatska do Drina..ne sakam Golema Albanija..si ja sakam bre mojata stara dobra Yugoslavija љубов

А, која?
ФНРЈ или СФРЈ?
одговор е неминовн ,а може и на л.п.
официр на ЈНА.
поздрав,
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:15
ИИИИИ,МНОГУ НЕ ИМА!!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:20
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

UAUUUUUUUU ....       STRICEK....

edna preporaka devojko...vo poverenje...ne se zakacaj so nego...em ne e interesen, em e los i samo gibni go, odma tupanici mava

Aj tupanici nekako i ke preziveeme,ama gledas li ti deka i oficer e,garant ima pistol i toa ne bilo kakov nego CZ-99,moze i da pripuka.

Изменето од Duduk - 12.Февруари.2008 во 00:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:22
BEGAJ DUDUK......IZGINAVME.....

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:26
Diskutirajte na tema!!!

Изменето од moira - 12.Февруари.2008 во 00:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:26

BEGAJ DUDUK......IZGINAVME.....

А, за кај то пунца???????????????

Изменето од orlov - 12.Февруари.2008 во 00:27
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 00:30
...ИЗВРШИТЕ НАРЕЏЕЊЕ!!! ..НАЗАД У СТРОЈ!!!

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.