|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <1 45678 213> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grcija ... krit = najgolema bza za prisluskuvanje na bliskiot istok i poranesniot SSSR ... politicka odluka od opasnost da nekogasnoto rakovodstvo na sfrj se obide da preku makedonskoto naselenie vo grcija dojde do izlez na solunskoto pristaniste ... vprocem koj gi bombardirase makedonskite borci za vreme na gradjanskata vojna vo grcija ? ... ex yu avijacijata ili anglo - amerikanskite avioni ?
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти изгледа си без компас..во мигов Ко еден од оние ромови со рака во туѓ џеб ставена но и фатена!. Сам си поставуваш прашања и сам си одговараш на нив??? Те прашав...каква врска има религијата..а ти сега почна трт-мрт..па сега ете ми кажуваш стратешки а не и верски причини за некоја си одлука на ЕУ и САД..! Многу си конфузен? Да не користиш од таа „брљата„ ? Де смени ја..ако е таа во прашање..нели? Оти има уште еден овде...кој најверојатно и тој ја конзумира...гледам како да исто си мислите и пишувате!!??. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Angliskite avioni bombardiraa, ama koj ja zatvori granicata za istite tie makedonci begalci, za da moraat da odat preku planini i divi premini, i taka da bidat polesna meta???? Ili ovoj del od istorijata ne go znaes? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a po civo insistiranje i predupreduvanje deka moze da dojde do nova svetovna vojna ? ...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas te prasav da kazes koj ja zatvori granicata za makedoncite?
Изменето од moira - 10.Февруари.2008 во 20:36 |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e ova, imame smena na nov rezim na cenzura?????????
Moze da se prasam zosto mojot posleden post bese izbrisan bez pricina???? Samo napred, uste malku ke si debatirate sami so sebe na ovoj forum, koga ja cenzurirate slobodata na govor kaj lugjeto... Sramota! Vaka ni vo vremeto na SFRJ ne cenzuriraa... Изменето од Neonic - 10.Февруари.2008 во 21:07 |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postot ti bese izbrisan zatoa sto sodrzese "socni" epiteti upaten kon drug clen i ne se raboti za cenzura, tuku celta e da diskutirate bez megjusebno da se gostevate, se so cel diskusijata da ne otide vo pogresna nasoka, a temata da se upropasti!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе за мртвите не се збори толку многу нарочито кога смрди од умрено како СФРЈ.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kaj si dosega ? ... istite tie koi predupreduvaa od otvoranje na nova vojna
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega ... ne po vrat tuku po til
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten totalitaristicko - komusticki
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj taka prijatelu ... vo jugoslavija imase demokratija ... sega imame totalitarizam ... duri i po forumive ... prosto covek da pomisli deka forumive se finansirani od razno razni patriotski partii .... po se izgleda , ce si repliciraat i mavtaat so partiskite znaminja i predizborni materijali medjusebe a ostanatite vo ilegala .. samo preku LP
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комуњари и комуњарки..овдешни и незадоволни со мислењето на овде-присутната публика.. Имате еден друг форум..каде што ..особено ваква тема ќе биде секојпат и непрекинато до бескрај ...на врвот на интерес ..не само од „надлежните„ ами и од еден куп заостанати во времето и просторот..наследници на црвените и заостанати (мислам во умот) црвени кмери..македонски и други заостанати овде... Поради забрана од реклами што е и вообичаено...контактот ќе ви биде пратен само преку ПП. Изменето од novace - 10.Февруари.2008 во 22:36 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a namesto toj macorot , da si postavis vakov avatar ? .. ova cisto samo za da poglednes , go menuvam vednas so onoj tvojt , omileniot
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |