|
Ваша поезија |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 146> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete koj ke zeme 500 evra |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе си ги поделиме само кажи од каде да ги земеме |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima eden oglas, ako zabeleza
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е сигурен, има голомразица под него Изменето од majstorce62 - 09.Февруари.2008 во 20:06 |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komercijalizirani emocii
slusam muzika vo sekoja pesna po edna emocija i prikazna imali tolku legendi???? ne emociite gi komercijaliziraat - ladni umovi pretepani od druga strana moze da se najde nekoj vo nekoja ili sekoj vo nekoja togas e proklet hit-komercijalizirana ispoved na dushata nekogas mislam pesnite da nemat svoj text no i melodija e komercijalizirna emocija od ladni umovi pretepani srekja so nevazi za nekoi- no koj kje gi prepoznae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mene zivotot iluzija e samo, jas tuka ne sum, a ni tamu ne sum. Jas sum Merk*r, a ti Venera, ja sum izgoren i pust, barajki go grobot na Ikar, a ti vrela i eksplozivna i do Zemja blisku kade e Amor cesto do tebe, da te tesi i raduva. Zad mene tragi nema, zosto duh sum sto luta niz mracni podzemja i koj se hrani so krvta na staorcite, a tebe zivot te ceka, kukicka sred rajska livada koja ja nadletuvaat sekojdnevno nasmeani usni so krilja nesebicno baknezi sto delat. Dete na mrakot sum niz gubrista sto se sutka, onamu kade istrosenata covecnost se frla, a ti me plasis i svetis, pokazuvajki mi deka i drugi patista ima, a jas se poveke se krijam i gnijam... |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
спомнав ли некаде голомразица и лизгање ????
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ODLICHNO... |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI SI BIL MAJSTOR ZA POEZIJA, A NE MAJSTORCE...
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да видиш како менувам сијалици и неонки...
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leka poleka, se sobra elitata...drugive forumi za gz ke se apat
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТИ
Сјајот го гледам, ја чувствувам воздишката, ја допирам твојата среќа, а бакнежот ти го давам на ветерот. Љубовта ти ја враќам со жар, жар кој гори се околу нас, и толку е јака,што нема и непостојат солзи, што ќе можат да ја изгаснат. Да речам те сакам е малку, а да речам дека те мразам, само заради тоа што те сакам, е повеќе од доволно. Допираш длабоко во мене, во срцето го чувствувам твојот допир, бакнеж,како нежно ме гали, а иако ноќва сум сама. Како би ни било? Јас и ти....сами препуштени на страстите, високо на крилата на чувствата. Се топиме еден во друг, се чувствуваме со очите, се гледаме со срцата и дишеме еден за друг. Ти си моја слабост! Моја слика за поразот.. велам пораз-зошто... зошто те сакам повеќе од себе! Ме држиш во прегратка.. не ме оставаш да паднам... ме креваш високо над срцето.. и уживаш во миговите! Но тој е еден!! Само еден миг,кога срцето ти кажува дека тој е тој,таа е таа, миг...за кој вреди да се живее. Гледам во тие прекрасни очи, нешто чисто,нешто возвишено ги гледам и тонам во нив.. како капка во длабоко море. Се покорувам на твојот поглед, во него го слушам твоето срце, моли да биде сакано... ...исто како моето........ Искрено, и од срце...само за тебе...Твоја В |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...WOOOOOOOW......... |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај стани ми мило, разбуди се
сонцето веќе изгреа, другарчињата на школо ти отидоа.. Стани ми мило, разбуди се, за тато грев зарем немаш до последна паричка го истроши, до гола кожа го соблече со тие белешки од доктори ... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |