![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 1402> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека е време да си го наместам креветот а колку ме мрзи не кажувам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...deka vecerav kevapi u "Destan " u Bunjakovec.
Vnatresniot moj glas : - Ama ti e glup postoov, so sakas da kazes, deka ligi ke im potecat na drugive so ti veceral, be seljak eden ! Ja : - Ama ja da ... Vnatresnot glas : - So ti be seljaciste edno i turbo folk slusase, kako mozelo voopsto da ti bidat vkusni ! Ja : - Dobro, de ... V. G. : - So de be, nemoj ti mene, de, aj mars imas eden kup nezavrseni raboti, za niso ne te biva !...kevapi jadel...i so kaza sea...glup eden, do koga ke te trpam ! |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Sakam da kazam deka povtornno se smeev na cel glas, a vinovnikot e povtorno Zbunet, i moram da go
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам ...одам во природа...на Китка...
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
...како убаво се чисти на Лаура Паузини...
|
|
![]() |
|
сакам да кажам дека уште ми се спие......
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
....дека дефинитивно мора да најдам решение овој пат зашто на глава ми се качи....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
si otide drugarka mi
![]() ![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....АКО ДЕ,ЈАС СУМ ТУКА!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
kako ke bide do 4 casot utre doma sama
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
сакам да и кажам на грл да си најде неколку добри филмчиња,... бидејќи јас сум на школо до 19 и 30 ......
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од girl15 - 11.Февруари.2008 во 10:06 |
|
|
|
![]() |
|
сакам да кажам...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 222223224225226 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |