|
Дали Бугарите биле Ослободители во 1941 |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 28> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чучулига
|
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и на мене ми е смешно
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahha ene go germanski i bugarski fasisti nasi osloboditeli golemo bravo za chuchuliga koja gi otkri site nasi osloboditeli ova slika kje ja pastiram sekoj den na site nivni otvoreni strani |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што -. да не бркам нешто... Знамето не е ли сштото: Взех го оттук: Знаме на Крушевската Република, 1903. Во позадина е македонското сонце Гледам ги двете знаминьа - исти са... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA NA BUGARSKITE FASISTI ZAEDNO SO GERMANCITE IM E ISTO POD KOE ZNAEME UBIVAA MAKEDONCI
VIDI JA SLIKATA I SE TI E JASNO KOJ SO KOGO I KOJ KOGO UBIVASE HEHHEHEHEHEH SEKOJA CEST NA MITKO BOMBATA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чучулига
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA I ORDEN ZA CHUCHULIGA KOJA VE RAZOTKRI
I JA ZATVORI TEMAVA- NEMA DILEMI ZA OSLOBODITELITE |
||
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имам дилема за чучулига
|
||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOVA SE UVEZENI BUGARKI OD CHIRPAN
NE GI PREPOZNAVAS???? |
||
|
||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едно интересно свидетелство:
|
||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што немало ли е македонки да се снимат срешту плата (нали си чувал: даьеш пари - ке се чинам бугар), та да возат татарки од Чирпан? |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Згрешиле нешто овие од Македонска трибуна,Бугарите Македонија не ја прогласија за независна туку ја поделија со Шиптарите и Италијаните
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE
TOVA E VASA PRAKTIKA- MERAKLIJKI ZA PARI SE ZNAE OVA ME POTSETI NA EDIN VAS VESNIK 2 AUGUST 2002 24 CASA MERAKLIJKA PADNALA OD DRVOTO v sovijanskijat park hehehehehheheh |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |