|
Дали Бугарите биле Ослободители во 1941 |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 28> |
Автор | ||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па сигурно, јас сум македонец а ти си побугарчен македонец..
Разлика меѓу нас е ко небо и земја.
|
||||
Македонија - Моја Дежела
|
||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аааа немой така. Буги рече дека сум туркомонгол и значи е така. Шеф е все пак.
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Или си ТуркоМонгол или ТуркоМонголизиран МАкедонец(побугарчен) зависи од тебе што си
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bile, zasto da ne se ,som
goce i jane i samuil se bugari so ne bi i osloboditeli cinizam nema granici |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Буги, ај бе напрај ми го ќефот, банирај ја оваа татарлааната одовде.
Ај жити мајка, аман веќе, све сама глупост до глупост, простотија да простотија....
|
||||
Македонија - Моја Дежела
|
||||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Неграмотността нема граници! Що не пишеш на кирилица бре? Нали сте я дали на света?
|
||||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jaa, знамето на Крушевската република дека е било:
"Единъ народъ, единъ царъ, едно царство" |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka e LEPAK taka e nie ja dadovme kirilicata na celiot svet no toa neznaci deka neznaeme i drugi bukvicki za razlika od tebe nie znaeme da si pisuvame i citame na site nacini oti sme pismeni - no ne se sekiraj kje naucis i ti mozebi latinica jebiga nikogas ne e kasno pa ni za tebe |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i drugo OHO LEPAK
na vasiot forum mi zdok*rci da citam od vas i takvi ko tebe pisuvaj na KIRILICA nemoj tuka doma da mi seres, tamu so morav da ve trpam morav no tuka nemoram |
||||
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ene osloboditeli bea samo tri bugari i to rasporedeni na 2 kilometri
na prviot metar zad banderata lezese vo trevata MITKO BOMBATA pukase na tie germanci i bugari fasisti oti toj bil eden od trite partizani bugarski na prviot kilometar lezel uste eden ne mu go pamtam imeto a na vtoriot kilometar lezel tretiot bugarin i toj vika SHTE NE NAJDETE NA SICKI KILOMETAR OD TUK DO KRAJA NA SVETA NO nebilo taka oti 3 bugari osloboditeli mozat da se rasporedat samo na dva kilometri eden od drug taka da odgovor na prasanjeto e da bugari bile osloboditeli samo na dva kilometri |
||||
|
||||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЗА Дуле и неговата фотографија: каква црна крушевска република, не гледаш ли дека на фотографијата има германци и слика на Хитлер (со кого бевте сојузници и не оклупиравте за да си бидеме „един народ“). Срам невиден. Ама, убав доказ исто така.
Мојот дедо беше млад учител во втората светска војна и многу им помагал на нашите борци. Затоа бугарските “ослободители“ го уапсиле и го однесле да го стрелаат. Среќа, се случила ситуација во која можел да се спаси и човекот успеал да им избега.
Има безброј слични вакви приказни во Македонија .
Изменето од chuchuliga - 10.Февруари.2008 во 10:03 |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka e H. ubo im kaza ni pustat sliki na bugarski fasisti tuka no sepak da ne go zaboravime Mitko Bombata orden za nego Изменето од anakin - 10.Февруари.2008 во 10:04 |
||||
|
||||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
што значи чучулига?
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |