IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 824>
Автор
Порака
дуле Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 973
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај дуле Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:36
Во Пиринска Македониjа има само географски македонци. Етнички се уште е сум видел ... ако че жена ми е од градот Сандански.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:37
ПА мислам дека си грешка,погледни графата у вашите МАлцинства ке видиш Македонци,ако се за сега 4200 луѓе и тоа е за почеток добронамигнување
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:42
Originally posted by дуле дуле напиша:

Во Пиринска Македониjа има само географски македонци. Етнички се уште е сум видел ... ако че жена ми е од градот Сандански.

Дуле..
Разговарав со еден бугар на друг форум..
Он кажа дека биле 300 000
А подоцна нашето МНР излезе со податоци дека таму има 750 000 македонци.....
Знаеш, кога вашите весници ги фати хистерија и почнаа одма да јадат гомна.......ајд ти ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:44
Реков дека може да ми стапне нога, ама само во Пиринска Македонија, во тие делови каде има македонци....

Изменето од Vladimir88 - 08.Февруари.2008 во 20:45
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:47
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Реков дека може да ми стапне нога, ама само во Пиринска Македонија, во тие делови каде има македонци....

Па то навсекаде има Македонци у Бугарско..Каде и да одиш ...
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:54
Јас се согласувам,Македонци има секаде во Бугарија,ако дозволат Македонска политичка партија јас верувам дека од Турскана појака ке биде дуплоголема%20насмевка
Кон врв
Oho Boho Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tatarin-Dragalevchanin

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oho Boho Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 11:36
Ей Буги, ти чак сега ли се сабуди да извадиш бришалото?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 11:45
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Јас се согласувам,Македонци има секаде во Бугарија,ако дозволат Македонска политичка партија јас верувам дека од Турскана појака ке биде дуплоголема%20насмевка

Па айде, одма ке гласам за них. Таман ке ни обединат..като вземат владата.. И ке напишат нова историjа...Ке напраат ТМОР..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 11:47
ПС После ке си вземат Одринско и ей ти го ТМОРО - нова држава у ЕУ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 11:52
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Па айде, одма ке гласам за них. Таман ке ни обединат..като вземат владата.. И ке напишат нова историjа...Ке напраат ТМОР..

Неее македонците не се такви да негираат други народи....
Кога нашата влада излегла со став дека Бугарите биле Македонци????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 12:01
Не ме вземай на сериозно
ТМОР - ТатароМакедонскаОбидиненаРепублика. Може и МОТОР..

Изменето од ntg2003 - 09.Февруари.2008 во 12:01
Кон врв
дуле Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2006
Поени: 973
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај дуле Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 12:20
То досега ни управлjават македонци:

1. Сергеj Станишев -син на Димитар Станишев од Струмица); - премиер-министер
2. Георги Пирински-младши - син на Гео Зайков(Пирински- старши) - член на В.М.Р.О. (об); - председател на Народното собрание
3. Георги Прванов -шоп, иначе женат за Македонката од Jакоруда - Зорка Прванова-Парцова;- президент.
----
Е, аман од македонци... Сакаме да си одат во матицата и да остаат Бугариjа на бугарите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 12:25

1. Сергеj Станишев -син на Димитар Станишев од Струмица); - премиер-министер
2. Георги Пирински-младши - син на Гео Зайков(Пирински- старши) - член на В.М.Р.О. (об); - председател на Народното собрание
3. Георги Прванов -шоп, иначе женат за Македонката од Jакоруда - Зорка Прванова-Парцова;- президент.
----
Е, аман од македонци... Сакаме да си одат во матицата и да остаат Бугариjа на бугарите

И шопите сме представени...
Па кво му е на Македонското управление..Станахме членови на ЕУ кога управляват Македонци..Нема лошо..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 12:26

----

Другите не ги знам, ама сигурно дека не се нешто поразлични од Прванов, од оној кој ги шкрташе македонците во Пиринска Македонија ;)
@Ntg
A инаку за татаро македонската република...

Те молам не мешај татари со македонци .......
Мислам јас не дигам статуи на Хан Аспарух ....

Изменето од Vladimir88 - 09.Февруари.2008 во 12:27
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.