|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика | страница <1 23456 38> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne sum nenormalen
jas sum ZABEGAN ima razlika tuka |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ne se vika NENORMALEN,tuku NE E SO SITE!
Eve jas sum samo so polovinata |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realno, ne postoi normalno i nenormalno. Postoi samo neshto sto e prifateno kako norma na odnesuvanje ili rasmisluvanje vo edna sredina, bazirano na tradicija, iskustva i pishani i nepishani dogovori vo istata vo momntot na razgovaranjeto na ovaa tema.
Spored toa, onoa to e klasificirano kako "normalno" voopshto ne znachi deka e objektivno ispravno ili tochno. Toa e samo dogovorno "kako sto treba" , za odredeno vreme na traenje. .. Dodeka se smeni so novo "normalno" . Zatoa, ako si mislite deka ste "nenormalni". a sepak ne pretstavuvate specijalna opasnost za okolinata, bidete srekni bidejki toa e dokaz deka ste originalni, samosvesni i unikatni. Vo sekoj sluchaj ne ste slepi sledbenici na nekoi tugji stapki, tuku si go odite vashiot pat! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka drugo sakas da kazes ... pa site sme normalni na ovoj svet samo sto site imame maani. Nema covek bez svoja maana dali izgled karakter finansii i sl.
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po kafeto ke se smenat mn. raboti
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не е совршен. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postoi definicija sto e normalno.Toa sto za nekoi e normalno za drugi ne e.
Изменето од fragola - 09.Февруари.2008 во 01:05 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинирајте нормално.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se smetam za normalna,megjutoa cesto mi se slucilo nekooj da mi reca TI SI NENORMALNA.......A znaete li zasto????????????zatoa sto go pravam toa sto sakam sekogas i si go teram kefot........ete zatoa nekoi mislat deka sum nenormalna
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e toa "normalno" bas me interesira sto se podrazbira pod "normalno"?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci nenormalno e ako se teras kefski i od srce |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РАЗЛИКАТА ВЕ ВО ТОА ШТО НЕКОЈ ЈА ГЛЕДА НЕГАЦИЈАТА А НЕКОЈ НЕ ЈА ГЛЕДА. А И ОБАЈЦАТА СЕ СМЕТААТ ЗА НОРМАЛНИ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а како некој може да каже што нормално за некои едно е а за мене друго а луѓето јас не ги делам на нормални и ненормални |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sam sum, ne sum so site
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |