|
Кој е попаметен? Мажите или жените |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 28> |
Автор | ||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...da de nekoj od zabluda nekoj od kujna i taka...ke izleze... |
||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kade postoi toa nepisano pravilo spored koe se meri koj e popameten? rabotata e vo individuata,a ne vo prosekot
|
||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
жените
|
||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zenite
povece lazat ! i so toa se znaci popametni |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еве една мала прикаска...
видела една жена , жаба фатена во стапица
ќе ти исполнам три желби ако ме ослободиш и рекла жабата
на жената...и била ослободена...но...и рекла жабата на жената
внимавај што ќе ми побараш...се што тебе ќе ти исполнам на маж ти десет пати повеќе...без гајле рекла жената...
1. да бидам најубава на светот...жабата рекла не заборавај твојот
маж ќе стане најубав, Адонис кого ќе го посакуваат сите жени...
тоа е во ред ,јас ке бидам најубава и тој ќе ме гледа само мене ,одговорила жената...и стана најубава...
2. да бидам најбогата...твојот маж ќе биде десет пати побогат од тебе,пак рекла жабата...ако нема проблем ,што е негово тоа е и мое
што е мое тоа е и негово...и стана најбогата...
3. сакам еден сосема мал инфаркт.........
наравоучение...жените се премногу итри...
|
||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И премногу итри за свое добро...
|
||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
glup maz + pametna zana = shoping
pameten maz + glupa zena = afera
pameten maz + pametna zena = Ljubov
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pametni se i mazite i zenite, samo sto mazite se "turni me da kinisam" a na zenite mozokot im raboti "sto na saat" |
||||
apce
|
||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
глуп маж + глупа жена = дете . Шала на страна, до кога со вакви глупи генерализации? Па добро, нели сте помислиле дека има паметни и мажи и жени, и дека тоа не зависи од полот? Ах, широка е нивата шо треба да се изора, за да се збогати селанецот и да отиде во градот. |
||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Доволно јасно кажува поговорката:,,Мажот е главата, а жената е вратот,,.....значи главата гледа на таа страна кај што ќе ја заврти вратот само сето тоа неприметно |
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ako nema mozok...sho ke ja zavrtish glaata so vratot-nema greshka...a mozokot e u glaata... ...uuuuupsi stativa-pardon madam... |
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
DA TAMU E MOZOKOT SAMO ZAVISI KOJ KOLKU JA KORISTI SIVATA MASA..............
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...pa zenite pomalce posho i anatomski logichno e deka imaat nekoj gram pomalce...ali toa nema vrska...fakt e deka ima poveke mozoci mashki na svetot od zenski...ete taka, mesechinke...ja na pamet ne zboram...se e toa obrazlozeno i so fakti potkrepeno... |
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZNACI,SAKAV DA KAZAM:NEZVISNO NA GOLEMINATA ZAVISI KOJ KOLKU OD NEA KORISTI KOLAKAV KAPACITET OD NEGO E ISKORISTENA............
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |