![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 824> |
Автор | ||||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
6 милиона?..Не! 7 800 000.. Се надевам и вервам дека Македония ке има добар стандарт кога влезе у ЕУ. Се надевам тоа да е скоро и вервам дека лудето требе да имат работа и прехрана.. ![]() |
||||
![]() |
||||
tanas3 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
|||
Неписмени поганци щяхте да сте досега ако не беше БорисІ. А който не знае какво е "крака" и "целуваш" да прочете нещо от архивите на ВМРО дето хората пишат почти като мен. С толкоз много сърбизми и промени и с тая нова азбука трудно разбирате май какво са писали преди 1945! |
||||
![]() |
||||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|||
Ами бил съм по работа там 2 пати. Наскоро пак требе да одим, че имат нов проект за LPG автобуси.
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Хаха
Си бил во Скопје Кој е твојот најомилен дел од Скопје??? П.С. Што си по струка?? Изменето од Vladimir88 - 06.Февруари.2008 во 14:18 |
||||
![]() |
||||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|||
К'во толкова смешно има? Бил съм но за кратко. Парвия пат се движих со такси од оная автогара што е по-близо до планината ви со големия крст до фабриката и обратно. Видех, че Скопие е убав град построен с мисъл след големото земетресение. Втори пат не сум одил много щото от автогарата на оная огромна бетонска железничка станица е близо до Санос и може и пеш. Иии ама много джубре бевте прснали по тревата пред гарата. Цццц. Чак нас ни задминавте.
|
||||
![]() |
||||
|||
Иначе железничката станция ви е супер, ама сигурно е костала страшно много пари. Толкова много бетон и мостове. Ама пък е станало по-удобно за лугето.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Шо значи струка?
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Струка=Занает |
||||
![]() |
||||
|||
Железничката не е којзнае колку лоша, ама пак треба нешто да се досреди, и мислам дека треба хигиената да ја кренат на повисоко ниво.....а и возовите да ги сменат ![]() Инаку Скопје не е којзнае колку лош град, ама пак има некои работи кои мене воопшто не ми се свиѓаат..... Ѓубрето, скоро секоја улица има дупки.........и.т.н. Изменето од Vladimir88 - 06.Февруари.2008 во 14:42 |
||||
![]() |
||||
|||
Ааа. Ок. Машински инженер съм ама работим за една мултинационална фирма коя произвжда електроделови за ел. инсталации на автобуси, трактори, строителна техника и т.н.
|
||||
![]() |
||||
|||
Што ли ми е познато тоа за губрето. То и тука во София го виждам всеки ден.
Што се отнася за железничките возови и кай нас е подобно. Е купиха и нешто ново - след 20 години пауза. Ето това са новите возови кои ги купиа. http://www.railfaneurope.net/pix/bg/electric/emu/30/BDZ_30_002.jpg
|
||||
![]() |
||||
|||
Па добри возови имате...
Вакви имаше и во Хрватска летото кога бев..... Заштедив пари од работа....и за чудо во Хрватска поминав со 100 евра ![]() И топ си поминав... Ама гледам и вие како Хрватите ја модернизирате железницата.... Добри се вовчињава ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
И како ти оди работата, добро ли е???? Интересен ли е тој занает..? |
||||
![]() |
||||
|||
Не сум много доволен. Работим сам, а тоа не ми е много приятно. Изменето од Oho Boho - 06.Февруари.2008 во 15:40 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |