|
Машко- женска комуникација |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | ||||||
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
no mozes da gi pocustvuvas a ima tehnologija izmislena za suzbivajne na zracejne od slicen tip a toa e biopiramidata taa gi fajka site elektroni koi se upateni kon vas od dalnovodi i drugi izvori koi ke navlesat vo orbitite na ato mite od zelezoto vo vasiot organizam i moze niz vas da potece struja................ |
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Точно е дека се во природата е енергија, ама тоа не кореспондира со темата. Ако лугето можеле да комуницираат преку енергијата што зрачи од нив, немало потреба да го создадат јазикот како најсовршен систем од знаци за комуникација.
Каква комуникација можеш да оствариш со девојка од Јапонија ако ниту ти, ниту таа не поседувате соодветен декодер за тој систем од знаци, односно не зборувате заеднички јазик? Освен да задовилите некои природни нагони и страсти... |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Mene temava pak mi aludira na sex, sto znaci pravi problemi za ti skrene vnimanie ili da te skrene ako nekes da daes
|
||||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
nema drugarstvo megu maz i zena zatoa ne se ni obiduvaj da baras pomos od niv, najdi si zena da te slusha...
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...i ne ja zapoznavaj so decko ti
|
||||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мене оваа комуникација мн тешко ми оди
зошто или сакаат нешто повеќе или воопшто не сакаат ништо така да и јас би сакала да ја откијам таа тајна |
||||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
"ako lugeto ziveat kolku sto se skani ti ke zivees vecno"-citat-
FOR MY BEST FRIEND |
||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Verbalnata e samo eden od oblicite na komunikacija i ni e potrebna za da kupime leb vo prodavnica, za da i kazeme na doktorkata sto ne' boli, za da poracame vino vo kafana...
Vistinska komunikacija e taa koja se vospostavuva megju dusite. Mozes da kazes milion zborovi - i da ne ja vospostavis, mozes samo da go poglednes...ili da go pomirisas...i da go osetis. Postoi nekoj fluid na privlekuvanje megju nas koj diktira dali ke komunicirame, ili ne.
|
||||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ЦЕЛАТА КОМУНИКАЦИЈА СЕ СВЕДУВА СЕКОГАШ НА ДВА ЗБОРА....ДА ИЛИ НЕ, ИЛИ ВО ПРЕВОД ДАШ-НЕДАШ...СЕ ДРУГО Е ФИЛОСОФИРАЊЕ,ИЛИ КАКО ШТО ВЕЛАМ ЈАС.... МЛАТЕЊЕ ПРАЗНА СЛАМА!...ШТО ПАК ЗНАЧИ...АКО МЛАТИШ ПРАЗНА СЛАМА(ФИЛОСОФИРАШ),КОМУНИКАЦИЈАТА Е ВО ЗАВРШНА ФАЗА....т.н КРАЈ! |
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa filozofirajneto moze da se objasni i kako prasuvajne*
|
||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
темата ја отворив за да ја разгледуваме од психолошки аспект и сеуште чекам одговор
|
||||||
|
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Кој чека, ќе доќека, а некој само времето си го губи. |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ako sakas za sigurno da ti obrne vnimanie napisi na golem format sto te maci i zastani skroz gola zad toj istiot list
Изменето од zbunet - 05.Февруари.2008 во 21:07 |
||||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Од машка гледна точка веројатно најчесто е така (за среќа има исклучоци). Но, од женски аспект комуникацијата и филозофирањето или (како милуваш да ја нарекуваш) млатењето празна слама е П Р Е Д И Г Р А |
||||||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |