|
Каков треба да биде наставникот |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | ||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еј, не мораш ако не сакаш...Да не биде дека јас те излагав, па да те носам на совес... |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
shto ne moram? |
||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добро е, те разбравме работнику од Свињарската фарма.
|
||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nastavnikot treba da bide covek koj sto znae da prenese znaenje ... no sepak treba da bideme svesni deka vo eden klas ... ima hi-kvadrat raspredelba ... eden del od ucenicite ke imaat 5-ki drugi 4,3,2 .... a edinicite se kako na ucenicite ... taka i na nastavnicite ... |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Најпосле и свињата да разбере нешто. |
||||
|
||||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
НА ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ ГРЕОТА Е ДА ИМ СЕ РЕПЛИЦИРА, АМА СЕПАК ЌЕ СЕ ОБИДАМ ДА ТИ ОБЈАСНАМ, МОЖЕБИ СПАЃАШ ВО КАТЕГОРИЈАТА НА СПОРОМИСЛЕЧКИ ЛИЧНОСТИ...МОЖЕБИ НЕ СИ БЕЗНАДЕЖЕН СЛУЧАЈ.СО ТОА ДЕКА НЕ СИ РАЗБРАЛ НЕ СЕ ОПТЕРЕТУВАЈ МНОГУ, ТАКВИ КАКО ТЕБЕ ИМА... НЕ МНОГУ-АМА ГИ ИМА.СИТЕ НЕ РАЗБИРААТ. ДА ТИ ОБЈАСНАМ ПОСЛИКОВИТО ЗА ДА МЕ РАЗБЕРЕШ: ТОА ТИ Е КАКО ВО ЕДНА НИВА ДА САДИШ БОСТАН. СЕМЕТО-ИСТО,ЗЕМЈАТА-ИСТА,ИСТО СОНЦЕ ГИ ГРЕЕ,ИСТА ВОДА ГИ НАВОДНУВА...А ПЛОДОВИТЕ НЕ СЕ ИСТИ?!НЕКОИ ГОЛЕМИ И ЗРЕЛИ, ДРУГИ МАЛЕЧКИ,ТРЕТИ „ЧИКРЛИИ“... ПА И УЧЕНИЦИТЕ , СИТЕ НЕ СФАЌААТ. ЧИТАЈ И ПОНАТАМУ ЗАГОР И БЛЕК СТЕНА,И ГЛЕДАЈ САПУНИЦИ...ТАМУ НЕМА НИШТО ЗА СФАЌАЊЕ...СЕ ТИ Е НАЦРТАНО.СОВЕТ- НЕ ПИКАЈ СИ ГО ГАЗОТ ТАМУ КАЈ ШТО СИ ГИ МЕРАТ МАГАРИЊАТА. Изменето од lpartik - 04.Февруари.2008 во 21:56 |
||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Работникот од Свињарската фарма и Мајсторот на церемонијата Мајсторче 62
|
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПО ОВА ШТО ГО НАПИША НА МНОГУМИНА ЌЕ ИМ БИДАТ ЈАСНИ МНОГУ РАБОТИ!МЕНЕ МЕ ЗНААТ ШТО СЛИКА СУМ..АМА ТЕБЕ НАСТАВНИЧЕ ,ШТО ГИ УЧИШ ДЕЦАТА НА МОЖЕБИ ОВДЕКА НЕКОИ РОДИТЕЛИ...АКО ВООПШТО ГИ УЧИШ, ПО ПРОГРАМА,МА КАКВА И ДА Е ОД МО,А НЕ СО ОВАА НА КОЈ НАЧИН ПИШУВАШ И СЕ ОБРАЌАШ...ТОГАШ ВООПШТО НЕ ДОЛИКУВА НА ПРОСВЕТЕН РАБОТНИК,АКО ВООПШТО СИ...КОЈ ГИ ТРОШИ ПАРИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ КОЈ ЕДВА СКРПУВААТ КРАЈ СО КРАЈ...! НЕ ТИ СЕ ПРАВДАМ ШТО ЧИТАМ И ДАЛИ НЕШТО ГЛЕДАМ,АМА ТИ СИ ДАЛЕКУ ПОИНФОРМИРАН ОД МЕНЕ ШТО СЕ МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ..! ..А ТОА ЗА БОСТАНОТ И ЗА МАГАРИЊАТА..КАЖИ ИМ ГО НА ТИЕ ВО ТВОЕТО МИНИСТЕРСТВО..ПА ДА ВИДИМЕ! ...А ,АКО НЕ СИ НАСТАВНИК..ИМА ЕДНО ДРУГО МИНИСТЕРСТВО,ТАМУ НЕ СЕ ЧУКА НА ВРАТАТА... Изменето од zagor - 05.Февруари.2008 во 00:29 |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во природно издание сигурно си многу погрд отколку на автопортретот. Имам видено слика на еден твој предок Неандреталец во Историскиот музеј во Сараево. Ама ако, убаво што си се сетил да извршиш блага естетизација на твоето лице, има и деца на форумов, па да не се плашат пред спиење. И едно извинување до сите свињи во мојата фарма - сум ги навредил кога те нареков свиња, бидејќи имале повеќе мозок од еден Неандреталец. |
||||
|
||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
TEMATA E KAKOV TREBA DA E NASTAVNIKOT ... POLESNO E KAKOV NE-TREBA DA BIDE !!! |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
„СИНЕ МИКО, ДУШАТА ТИ СМРДИ НА БАРУТ. ЌЕ БИДЕШ АРТИЛЕРЕЦ“. АКО СУДАМ ПО РЕАТА ШТО ДОАЃА ОД ТВОЈАТА ПОСЛЕДНА РЕЧЕНИЦА, ТИ ИМАШ АМБИЦИИ ДА БИДЕШ СОРАБОТНИК НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО СООДВЕТНОТО МИНИСТЕРСТВО КАДЕ ШТО МЕ ПРАЌАШ, ИЛИ КАКО ШТО НАРОДОТ МИЛУВА ДА КАЖЕ- КОДОШ. ЗАГОРЕ, СИ ЗАДОЦНИЛ... УМРЕ ВРЕМЕТО КОГА КОДОШИТЕ ПРАВЕА КАРИЕРА И ЖИВЕЕЈА КАКО БУБРЕГ ВО ЛОЈ,И СЕ КАПЕА ВО КРВТА НА ОНИЕ ШТО ГИ КОДОШЕА. КОНСТАТАЦИЈА: НЕМУ(НА ЗАГОР) АНУСОТ МУ Е ТЕСЕН, А ТОЈ -НА ПЕНИСОТ МУ Е БЕСЕН. (ПОВТОРЕН) СОВЕТ : НЕ ПИКАЈ СИ ГО ЗАДНИКОТ ТАМУ КАЈШТО СИ ГИ МЕРАТ МАГАРИЊАТА. П.С. АКО ПАК СЕ ЈАВИШ ЌЕ ПОМИСЛАМ ДЕКА СИ МАЗОХИСТ. Изменето од lpartik - 05.Февруари.2008 во 23:46 |
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....ТИ ЗА МЕНЕ МИСЛИ ШТО САКАШ ИЧ к*р НЕ МЕ БОЛИ!!!...ОВОЈ ЗБОР ЕДНАШ -ДВАПАТИ ГО УПОТРЕБУВАМ ВО ГОДИНАТА,И НЕ МИ ДОЛИКУВА ,АМА ЈАС НЕ СУМ ДОВОЛНО ОБРАЗОВАН ДА БИРАМ ШТО КАЖУВАМ...ПРЕДНОСТ МОЈА ЗА РАЗЛИКА ОД ТЕБЕ...НАСТАВНИЧЕ!
ZAGOR НЕ Е КОДОШ...НЕЗНАМ КОЈ КУПУВАШЕ ЦРВЕНИ КНИШКИ ЗА ДА МОЖЕ СЕГА ДА ДЕЛИ ПАМЕТ НА СЕКОГО ,А НАЈМАЛКУ ТАМУ КАДЕ ШТО ТРЕБА.....И СЕГА ДА ПЛУКА ПО МИНАТАТА ВЛАСТ...СОЈУЗНА,НА ТАА МИСЛАМ...!
....И УШТЕ НЕШТО..АКО РАБОТИШ СТВАРНО ПО ПРОФЕСИЈАТА(СЛУЧАЈНО... САМИОТ СИ КАЖА)ВО НЕКОЕ ПРИВАТНО УЧИЛИШТЕ ...ТОГАШ ВО РЕД,АМА АКО ВАКВИ КАДРИ ГИ УЧАТ ДЕЦАТА ВО ДРЖАВНИТЕ УЧИЛИШТА ...ТОГАШ НАЛЕТ НЕКА Е СЕ...
....ЗА ДРУГОТО..СЕКОЈ МОЈ КОМЕНТАР ЌЕ БИДЕ ИЗЛИШЕН....
|
||||
|
||||
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ДА ТИ ПРЕДАВАВ, ЌЕ ТИ БЕВ ИДОЛ,ТИЕ КАКО ТЕБЕ НАЈМНОГУ МЕ САКААТ...ЗАШТО НА МОИТЕ ЧАСОВИ Е ЗАБАВНО,НЕ Е ДОСАДНО, А И МОЖЕ МНОГУ ДА СЕ НАУЧИ(СЕ РАЗБИРА АКО СЕ САКА). ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ЦРВЕННАТА КНИШКА-НИКОГАШ НЕ СУМ ЈА ИМАЛ,ЗА МОЕТО ВРАБОТУВАЊЕ НЕ БЕА ПОТРЕБНИ, ДА ТЕ ИНФОРМИРАМ-ТИЕ ТРЕБАА ЗА ОНИЕ ШТО САКАА ДА НАПРЕДУВААТ,(ДИРЕКТОРИ). А ЗА СОЈУЗНАТА ВЛАСТ НЕМОЈ МНОГУ ДА ЖАЛИШ... ГЛУПАВО Е ДА СЕ ПЛАЧЕ ПО МИНАТОТО, ГЛЕДАЈ НАПРЕД И ИЧ ОВА МЕЃУ НОЗЕТЕ ДА НЕ ТЕ БОЛИ КОЈ ГИ УЧИ ДЕЦАТА. НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА ПРОФЕСОРИ СЕ ПОДОБРИ ОД ПРЕТХОДНИТЕ. ПРОГРЕСОТ НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАПРЕ.НЕМОЈ ДА МИСЛИШ ДЕКА НАСТАВНИЦИТЕ СЕ БЕСТЕЛЕСНИ АНГЕЛИ...И ТИЕ ИМААТ ЧУВСТВА, ДОСТОИНСТВО, ПАРИ-НЕ,НО ДОСТОИНСТВО ИМААТ...И НЕ ДОЗВОЛУВААТ ПОЛУОБРАЗУВАНИ ПЕРСОНИ ДА ИМ СОЛАТ ПАМЕТ. КАЈ НАС СЕ Е ПРЕВРТЕНО...СИТЕ МИСЛАТ ДЕКА ПОДОБРО ЈА ЗНААТ ПЕДАГОГИЈАТА ОД ТИЕ ШТО ЗА ТОА СЕ ПЛАТЕНИ, ДЕКА ПОДОБРО ГО ПОЗНАВААТ ЗАКОНОТ ОД СУДИИТЕ, МЕДИЦИНАТА ОД ДОКТОРИТЕ... ГЛЕДАЈ СИ ЈА СВОЈАТА РАБОТА И НЕ ПЛУКАЈ СПРОТИ ВЕТЕР, ЌЕ ТИ СЕ ВРАТИ В ЛИЦЕ.
ОСТАНИ МИ СО ЗДРАВЈЕ... ИСКРЕНО ТВОЈ-LPARTIK Изменето од lpartik - 05.Февруари.2008 во 19:40 |
||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ZAGOR НЕМА ИДОЛ НИ НА ЗЕМЈАВА ,НИ НА НЕБОТО,А ВО ПРОСВЕТНИ РАБОТНИЦИ..МОЖЕ ВО ПРОФЕСОРКАТА ПО ФИЗИЧКО ИЛИ ЈАЗИК...!ЗА НЕКОЈ РАБОТИ НЕ СИ ВО ПРАВО..ПОГОТОВО ЗА СТАРИОТ СИСТЕМ(ЗА КОЈ ЈАС НЕ ЖАЛАМ,АМА ОВОЈ НОВИОТ НЕ ТРЕБА ДА Е КАКОВ Е...ЈАС НАЈМАЛКУ ИМАВ УДЕЛ ВО ТОА)...ЗА ПОЕДИНЦИ ВО ВАШИТЕ РЕДОВИ(ПЕДОФИЛИ...)...И ДРУГО,НО ПРЕТСТАВКИТЕ СО ТЕБЕ НЕМААТ КРАЈ И НЕ САКАМ ДА ТИ РЕПЛИЦИРАМ И ДА МИСЛАМ МНОГУ....!ЗА НИШТО НЕ МИ Е ГАЈЛЕ..ТЕРАЈТЕ ПО СВОЕ...!ПОВЕЌЕ САКАМ ДА СЕ СМЕАМ,АМА И ТОА ЗАДОВОЛСТВО НЕКОГАШ МИ Е УСКРАТЕНО....!НЕПРАВДА ВЛАДЕЕ..ТРЕБА ДА ГИ УЧИТЕ ДЕЦАТА ДА СЕ БОРАТ ПРОТИВ ТОА ЗЛО.....ПОЧИТУВАН КОЛЕГА ПО ПРОФЕСИЈА!
Изменето од zagor - 05.Февруари.2008 во 20:06 |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |