![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 208209210211212 1402> |
Автор | ||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ciao bella raggazza ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Sakam da kazam deka IQ vecerva bese mnogu vredna
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
thank you darling ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам дека утре сум на работа
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
sakam da kazam koj me terashe da pijam gazirani sokovi, sega me boli zeludniiiiiiik [:-&]
![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
...дека време е да се фатам за книга пошто сами испитите нема да се положат...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
isto ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам дека ЕДВАЈ чекам да запишам факултет од октомври....знам ке биде крш и на работа и вонредно ова ама ке ме биде....само уште да се одлучам меѓу кој од овие два....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sakam da kazam ne gi zabrishale slikite koi gi stavi palestinec sabajlevo
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да прашам каде тоа стаил палестинец |
||
|
||
![]() |
||
|
vo stavete slika od...
![]() |
||
![]() |
||
|
ај да видам
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека ми се спие.......
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 208209210211212 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |