![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 824> |
Автор | |||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
||
![]() Па да видим дали во територијата означена во "тема Бугарија" има и србски земи? Мај нема.. штото Рашка е била нејде во Босна. Северната граница на "тема Бугарија минава по линијата Средец (Софија)- Приштина (виж мапата). Каде е Србија? |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
||
Да бе.. ![]() ![]() Изменето од ntg2003 - 03.Февруари.2008 во 13:35 |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Е ајде види дали не е под таа тема....:) Србија и Македонија се тема Бугарија....али реков така е нарекуван тој регион зошто во тоа време таква била положбата на Византија Тогаш ти денеска неможеш да се сметаш за бугар зошто ти си Мизиец или Парстрионец.... |
|||
![]() |
|||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
||
И това ми харесва ![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
И пак не ја научија лекцијата бугариве дека они се турко монголи
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() И това ми харесва http://www.youtube.com/watch?v=yA5qcn26gRU&feature=related |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Еееееееее како неможе да биде двете заедно,како може МакедоноБлгарин да има може да има и ТуркоМонгол
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Абе каков Македоно-Блгарин.....јас сум македонец
![]() |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
Ми не сакат лектори от Вардарска бановина.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Па што барате тогаш на форумите од вардарската бановина...??? Ај одете си :) И ние не сакаме лектори од БАН и од Руската Академија.....чим не ве сакаме, тогаш одете си.... Изменето од Vladimir88 - 03.Февруари.2008 во 20:29 |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
Тука вече си у грешка. Руаката академия вече нема ништо обшто. Освен това тя винаги е подкрепала србите, а не нас.
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Нормално дека нема МакедоноБ`лгарин ама за ТуркоМонголите има а ТуркоМонголи нема.Ме интересираше стандардот дали е ЕУ стандард тоа или чист ТуркоМонголски
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |