|
Вашиот несесер |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da koristite i vlazni maramcinja
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
people are strange
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
користам се. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima sve samo red ne !
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo edniot , pomaliot neseser, imam cucli lazalki a vo drugiot nered,ni sama ne znam sto ima
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden poln neseser-iako ne koristam se sto e vo nego. A kreonce crno, slaj i rumenilo si nosam vo tasna so mene zosto najmnogu gi upotrebuvam
|
|
Zeska Domakinka
Група Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam cel neseser poln so drebulii. ali pred se najmnogu od nego gi koristam senkite za oci koi sekako sekogas gi upotrebuvam vo svetlo temna nijansa odnosno od pocetokot na okoto svetlo pa na krajot temno.. potoa posle toa nanesuvam ssekako rimel ili maskara kako i da ja kazam, posle nekolku sloevi od maskarata, stavam crno molivce ili kreon po naski, pa so pudra gi pokrivam delovite kaj sto od senkata se sozdale nedostatoci, nekogas ali mnogu malku upotrebuvam i rumenilo vo nekoja nezna boja, potoa ocrtuvac za usni isto taka vo ponezna boja i karmince sto sekako vo momentot odgovara... no vo tasnata koja sekako ja nosam so mene kade i da odam, imam uste barem po tri para od sekoja sminka, senka, karmin, maskara, molivcinja za oci i usni... iako ne sekogas gi upotrebuvam site naednas sto e normalno, si gi nosam so mene kade i da sum, zasto neli ete po nekoja vecera ili kako i da e, si go otvaram ogledalceto i ja popravam sminkata. A sekako so mene nosam i vlazni maramcinja bez koi nemozam....
|
|
Sometimes is necessary to listen the silence... It may tell more...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...."balonchinja",...nema?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima ubavi neseseri koi sekoja zena treba da gi ima
Изменето од zbunet - 24.Октомври.2007 во 21:35 |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот несесер скоро секогаш е хаос, имам се и сешто внатре и кога правам пролетно чистење фрлам секогаш многу работи бидејќи или се растопиле или веќе им поминал рокот и сл!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neseserot e dobra rabota
Изменето од zbunet - 24.Октомври.2007 во 21:34 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo shto me potsetivte, treba da si kupam eden
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam se i seshto i ne mozam da go zatvoram, pa zatoa se mi stoi na masata rasfrlano
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 nesesera imam no stvarite pak mi se na masa
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |