![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 163> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Momentalno nishto...no slednava nedela ke prochitam
"Vistinata za lagata"-Kristof Burseje i neshto malku limonadi od tipot... "Znaesh li da chuvash tajna"- Sofi Kinsela "Poraka vo shishe"-Nikolas Sparks Mi treba relaksacija za vistinski odmor od ona shto chitav minatata nedela ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ne mi kazha za vpechatocite od "Emocionalna inteligencija"
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
vcera ja zemav ZORA - NICHE
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ако навистина сакаш најпрво да се релаксираш-почни ја" Знаеш ли да чуваш тајна?",а грешно те известиле дека "Порака во шише" е лимунада. Прочитај ,па после категоризирај! |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Само што ја почнав" Вода за слонови "-Сара Груен
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Така зборуваше Заратустра-Ниче
Ах ја влечам веќе пола месец...ептен бавно ми оди...тежок е проклетиот:) |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
mimi-1 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
alhemicarot od kueljo
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Игра во ’ржта од Селинџер, многу му е интересен стилот, не сум сретнала досега нешто слично.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
" Koga na seljak ke mu dades vlast "
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Прекинав со „Сите лица на смртта“ од ПМА. Имаше чатпат интересни расказчиња ама генерално - досадно.
Сега ќе ја почнам „Призракот на Александар Волф“ - Гајто Газданов. Напоредно се трудам колку можам да ја читам „Дина“ - Ф.Херберт ама тешко оди читање на ПЦ. |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Приказни од дивиот исток
Книгата претставува збирка текстови на Горан Стефановски напишани по повод некои настани: За нашата приказна, пристапна беседа кон МАНУ одржана кон крајот на 2004; |
|
![]() |
|
UnforgiveN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Само сто ја завршив "Богородичната црква во Париз"
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Toni mi e eden od omilenite, imam od nego procitano 5 knigi i site mu se prekrasni. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |