|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJZABAVEN FORUM VO MK MISLAM DEKA E IDIVIDI
|
|
PROfessional
Нов член Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кајгана...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поз до сите кајганџии се читкаме и се гледаме на собиранка |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зачленета сум на кајгана и на ова,..... 365,...... ама идивиди ми е дефинитвно најдобар,..... најсреден ми е некако....... лесно се снаоѓам...... боите не се нападни,..... а и доста е посетен........ исто овде ми се допаѓа што е цел на македонски,..... и што членовите не се оценуваат меѓусебно..... па да си имаме на ти го - дај ми го.......
идивиди рулЗЗЗЗ....... |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобар си е кајгана - затоа е и најмасовен ! Нјадобар од проста причина што е НЈасреден и нема опф топици и дружба со татарите
мислиш за репутација?? Изменето од Tattoo Beauty - 30.Јануари.2008 во 22:31 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да на репутација мислев....... што знам,.... дали оти сум навикната овде ми е најдобро........ сепак,..... на кој како му одговара
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj mi e najzabaven, ne odam po drugi oti ako se zakacham i tamu i gotovo, ke izgubam vrska so realniot zhivot.
na kajgana mnogu deca ima |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...u posledno vreme iznenadue forumot kade vecher...prosto vrie od pozitivna energija i gleam se sobiraat sekoja nedela site skoro chlenovi, sekoj den ima se poveke chenovi...neverojatna popularnost dostigna za 3-4 meseci toj forum, i najkarakterestichno e sto e 90% mlada forumska krv-taze forumzii ali vrie curi od 24-27 godini ko da gi birale, a bashka najinteresna rabota e so nema teoretski shansi nikoj da doznae nesho za adminite tamu...hahahah...inache najliberal e idividi-bash po moj vkus...sea za sea...drzi prvo mesto...
Изменето од ...Well... - 31.Јануари.2008 во 05:51 |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште не сум член на КадеВечер форумот. Порано како НајтЛајф портал не ми се допаѓаа, и секогаш бегав од нивните фотографи, ама скришум ѕиркаф да видам некој/а што го/ја знам и евентуално сеир да грабнам ако не е убо излезена.
Инаку Well велиш дека на си добил 18 банови, па лесно е тоа да се пресмета, на секој форум првиот бан е два-три дена, после тоа следи недела дена бан, и на крај перманент (и овој може да истече, но во ретки случаи). Инаку јас сум форумџија веќе 7 години на скоро 10 форуми, од кои на 1 сум модератор, на 2 сум активен член и уште неколку спорадично посетувам. И НИКОГАШ, ПОВТОРУВАМ - НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ БАНИРАН. Во врска со репутацијата, Кајгана прв воведе оценувања на мислења меѓу членовите по пат на репутација. Можеби малку лошо беше подесено сето тоа на почетокот, но што е тука е. Другите форуми еден по еден почнаа да вклучуваат репутација и на нивните форуми, но на малку изменет начин (добро е кога можеш да учиш од грешките на другите). И за Крај, SexY се гледаме на третиот Кајгана роденден. Ќе правиме пак контроверзни фотографии. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mene poveketo forumi se za lica so posebni potrebi i poteskotii vo komunikacijata so okolinata
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мајка ми го дели истото мислење со тебе |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro i nie morame da se pribereme negde i da se druzime so takvite kako nas
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИ...пошто ми е прв форум а и некако најсреден и наједноставен...
кајгана...и таму сум член ама на тој форум има едноставно ПРЕМНОГУ луѓе...не е добра атмосферата... |
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istovo ova mozam da go kazam za sebe i jas od zbor do zbor.... Изменето од ZeZnAtA - 18.Февруари.2008 во 11:59 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |