IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 48>
Автор
Порака
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 17:49
Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето. Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува:
- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта?
Човеков одговара:
- Будалите ми го згрешиле името!

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 02:28
Трите непишани фудбалски правила:
1.
2.
3.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2007 во 11:51

Кој има најголем?

Се запишале Трпе, Мали Џокица и Џемо во прово одделение. После првиот час земале да си ги мерат пенисите. Знаете кој имал најголем? Џемо, зашто имал 18 години.

Трпе пред да оди на пат и вели на Трпеица која била мераклика, секогаш кога ќе го изневери, да стави по едно зрно ориз во чинивче. По две недели ете го Трпе и гледа три зрна ориз. Жено ма алал да ти е, ептен си се воздржувала. Во тој момент се јавува синот: Фала богу тато што се врати, ми се смачи од јадење сутлијаш.

Го прашуваат на школо малиот Трпе како умрела баба му!
-Умре од секс, им рекол тој!
-Е како може да умре од секс?
-Епа така,се сјеба по скали

Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2007 во 12:29
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Кој има најголем?

Се запишале Трпе, Мали Џокица и Џемо во прово одделение. После првиот час земале да си ги мерат пенисите. Знаете кој имал најголем? Џемо, зашто имал 18 години.

Трпе пред да оди на пат и вели на Трпеица која била мераклика, секогаш кога ќе го изневери, да стави по едно зрно ориз во чинивче. По две недели ете го Трпе и гледа три зрна ориз. Жено ма алал да ти е, ептен си се воздржувала. Во тој момент се јавува синот: Фала богу тато што се врати, ми се смачи од јадење сутлијаш.

Го прашуваат на школо малиот Трпе како умрела баба му!
-Умре од секс, им рекол тој!
-Е како може да умре од секс?
-Епа така,се сјеба по скали

И мене ми викаш да ти кажам некиј виц . . . LOLLOLLOLLOLLOL
STRUGA
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 22:18
Трпе влегува во сало за автомобили и го прашува продавачот:
- Колку чини овој лепотан?
- Десет илјади евра.
- А колку троши?
- Десет литри на 100 километри.
- Многу скапо! А колку кошта овој овде?
- Петнаесет литри, троши шест литри на 100 километри.
- И овој е многу скап. А колку чини тој малецкиот?
- Дваесет илјади.
- А троши?
Продавачот изнервирано вели:
- Една лажица на 100 километри.
- Супена или кафена?

Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:56
Имал Трпе пролив па отишол на лекар.Арно ама овој по грешка му дал апчиња за смирување.По два дена го среќава лекарот Трпе и го прашува како му е.
-Абе добро.Сеуште имам пролив,ама баш ми е гајле.
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 23:06
Трпе се јавува во една такси станица:
-Ќе ми треба такси на Партизанска.
-А до каде ќе одите?
-До кај едни пријатели!
Кон врв
the king Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 458
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај the king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 13:57
ajde i od mene eden...

go prasuva profesorot na trpe za otcena:

"kolku se dva i dva"

trpe: ma profesore toa e kratko moze li malo objasnenie?

profesorot: ma dobro imas dve jabolka pa uste dve, kolku jabolka imas???

trpe: ma profesore mali ili golemi???

profesorot: kakva veza ima toa, neka bidat golemi...

trpe: ma profesore toa ti e eden kilogram...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 18:31
Побарала Трпана од Трпе да и направи црнче.Овој не знаел како па прашал некој црнец од КФОР за помош:
-Како да направам црнче?
-Лесно!Дали ти е долг 30 цм.?
-Не,само 20!
-А дали ти е дебел 15 цм.?
-Не,само 5!
-Е,ј*би га,ти влегува светло!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 18:49
Во ординација чекаат многу луѓе,меѓу кои и Трпе.Излегува докторот и им вели дека за денес е доста и да дојдат утре.
А Трпе му вели :
-Докторе,а што да правам јас со печењето?
-Добро,ај ти влези,а другите одете си.
Влегува Трпе и вели:-Докторе,како да ти кажам,многу ме пече кога мочам!
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:26
Trpe sakal da se zafrkava so komsiite pa resil da porazgovara so niv na telefon:
Trpe:alo vi raboti friziderot?
Komsijata:Da!-zacudeno
Trpe:epa dajte mu plata!!!!!!!
hehehhe
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 04:04
Учителката: -Трпе, домашна имаш?
Трпе: -Немам домашна учителке, тате ја испи

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 01:25
Se vrakja Trpe od bolnica stotuku se porodila zenamu so bliznaci i komsijata go prasuva dali se dvojajcani i Trpe mu vika : ednoto e dvojajcano a drugoto e zensko
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2009 во 18:01
Трпе и Трпана решиле да се разведуваат и сега се на суд, кој треба да одлучи чиво ќе биде детето.
- Трпано зошто мислите дека детето треба да биде ваше?
- Па јас се мачев да го носам 9 месеци, јас броев ѕвезди кога се пораѓав...
- А ти Трпе, зошто мислиш дека треба да е твое?
- Е па судијо, кога земаш кафе од автоматот во ходник, и кога уфрлаш парички, чие е кафето, твое или на автоматот!?

газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.