|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 45678 48> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Гоце се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по краткиот пат, преку гробишта. Само што влегле на гробишта, слушаат тие силно удирање. Се преплашуваат и двајцата, па ѕиркаат лево, десно да видат од каде доаѓа тропањето. Кога, ете го позади една грмушка човек со чекан и длето удира по една надгробна плоча. На двајцава и олеснува, а Трпе проговорува:
- Господи, колку не исплаши, мислевме дека си некој дух! Па, добро бе човеку, што правиш волку касно на гробишта? Човеков одговара: - Будалите ми го згрешиле името! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трите непишани фудбалски правила:
1. 2. 3. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој има најголем? Се запишале Трпе, Мали Џокица и Џемо во
прово одделение. После првиот час земале да си ги мерат пенисите.
Знаете кој имал најголем? Џемо, зашто имал 18 години. Трпе пред да оди на пат и вели на Трпеица која била мераклика, секогаш кога ќе го изневери, да стави по едно зрно ориз во чинивче. По две недели ете го Трпе и гледа три зрна ориз. Жено ма алал да ти е, ептен си се воздржувала. Во тој момент се јавува синот: Фала богу тато што се врати, ми се смачи од јадење сутлијаш. Го прашуваат на школо малиот Трпе како умрела баба му! -Умре од секс, им рекол тој! -Е како може да умре од секс? -Епа така,се сјеба по скали |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми викаш да ти кажам некиј виц . . .
|
|
STRUGA
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе влегува во сало за автомобили и го прашува продавачот:
- Колку чини овој лепотан? - Десет илјади евра. - А колку троши? - Десет литри на 100 километри. - Многу скапо! А колку кошта овој овде? - Петнаесет литри, троши шест литри на 100 километри. - И овој е многу скап. А колку чини тој малецкиот? - Дваесет илјади. - А троши? Продавачот изнервирано вели: - Една лажица на 100 километри. - Супена или кафена? |
|
|
|
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имал Трпе пролив па отишол на лекар.Арно ама овој по грешка му дал апчиња за смирување.По два дена го среќава лекарот Трпе и го прашува како му е.
-Абе добро.Сеуште имам пролив,ама баш ми е гајле. |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се јавува во една такси станица:
-Ќе ми треба такси на Партизанска. -А до каде ќе одите? -До кај едни пријатели! |
|
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde i od mene eden...
go prasuva profesorot na trpe za otcena: "kolku se dva i dva" trpe: ma profesore toa e kratko moze li malo objasnenie? profesorot: ma dobro imas dve jabolka pa uste dve, kolku jabolka imas??? trpe: ma profesore mali ili golemi??? profesorot: kakva veza ima toa, neka bidat golemi... trpe: ma profesore toa ti e eden kilogram... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побарала Трпана од Трпе да и направи црнче.Овој не знаел како па прашал некој црнец од КФОР за помош:
-Како да направам црнче? -Лесно!Дали ти е долг 30 цм.? -Не,само 20! -А дали ти е дебел 15 цм.? -Не,само 5! -Е,ј*би га,ти влегува светло! |
|
|
|
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во ординација чекаат многу луѓе,меѓу кои и Трпе.Излегува докторот и им вели дека за денес е доста и да дојдат утре.
А Трпе му вели : -Докторе,а што да правам јас со печењето? -Добро,ај ти влези,а другите одете си. Влегува Трпе и вели:-Докторе,како да ти кажам,многу ме пече кога мочам! |
|
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trpe sakal da se zafrkava so komsiite pa resil da porazgovara so niv na telefon:
Trpe:alo vi raboti friziderot? Komsijata:Da!-zacudeno Trpe:epa dajte mu plata!!!!!!! hehehhe |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката: -Трпе, домашна имаш?
Трпе: -Немам домашна учителке, тате ја испи |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vrakja Trpe od bolnica stotuku se porodila zenamu so bliznaci i komsijata go prasuva dali se dvojajcani i Trpe mu vika : ednoto e dvojajcano a drugoto e zensko
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана решиле да се разведуваат и сега се на суд, кој треба да одлучи чиво ќе биде детето.
- Трпано зошто мислите дека детето треба да биде ваше? - Па јас се мачев да го носам 9 месеци, јас броев ѕвезди кога се пораѓав... - А ти Трпе, зошто мислиш дека треба да е твое? - Е па судијо, кога земаш кафе од автоматот во ходник, и кога уфрлаш парички, чие е кафето, твое или на автоматот!? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |