|
Предупредување за муслиманите на форумот |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Providna covekova slabost, koja se bazira na nemanje dovolno kontradokazi, ili zanemuvanje pred vistinata ..... E dase kreira tema vo koja ke se "Zaplashat " Muslimanite
ps. MUSLIMANITE SE PLASHAT SAMO OD ALLAH s.v.a Podrshkata ti e dadena samo od agresorot na temava Verosipoved.... E sega ke se potrudam da vi napravam Elaborat pa da sogledame koj kogo i kolku navreduva i na koj nacin, pa da da imame dokaz a ne ..... Ke imate sreka ako Moderatorot ne gi izbrishe site tie "komplimenti"upateni do Muslimanite... |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А она дека имал малолетничка жена и имал полов однос со неа како се викаше
Тоа факт или лажга е |
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А она дека имал малолетничка жена и имал полов однос со неа како се викаше
Тоа факт или лажга е Pogana e tvojata usta,, a i nemas mozok vo glavata,, a be mozes da razberes za osto se odnesuva podforumov,, ili posakuvas da se prodolzi so navreduvanje od dvete strani.. i sto misles do kaj ce stignime posle???
|
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo razgranici nekoi raboti,pogledaj levo-desno,gore-dolu na koja tema se naodjas pa posle postavi prasanje! Znaes kako toa odi,moderator si! Ne izigruvaj provokator ili drven advokat,za se ima mesto na forumov. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sard kakvo razocaruvanje. Ednas imas visoko mislenje zatebe ama
otkako pocna da pokazuvas rogovi toa vise go nema. Zalosno e ona sto nie so godini na forumov ni bea praveni najgolemi nepravdi i sepak bevme tuka i izdrzavme zatoa sto ja sakame Alahovata vera. Eve sega koga prvpat vie ste "malcinstvo " tuka ednostavno pobudalevte.Najdi eden musliman sto vi vrega bilo kakva svetinja. Najdi eden takov post i pokazi go tuka. E sega toa sto nemozete so argument da se sprotistavete nie ne sme krivi. |
||
STEPSKI-VOLK
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se predupreduvat muslimaniTE site NA FORUM
deka Allah pusHta spasuvaci samo tri pati ( mi kaza mesi moderatorot) i ako slucajno se najdat na pokriv PRI POPLAVA - da ne go propustat helikopterot za nisto na svetov LAA LLAH MUHAMADU RASULLU LLAH |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakine razbiram deka poentata tie da se nasalis,pretcuvstvuvam barem od ona dosega sto sum go procital na forumov od tebe deka nemas LOSA DUSA,no,navistina te molam nemoj da se izigruvas so Shehadetot na muslimanite,toa nam ni znaci mnogu. Se obide,no epten pogresno go napisa.Razberi me! |
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не јас не сум муслиман и незнам што значи тој брак,може за вас има некое значење јас само прашав бидејки денес во 21век таквите работи не верувам дека се дозволени негде во црно-белиот свет али шарениот муслимански свет е друга работа нели |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boogie,najdobronamerno ti velam,ne dofrlaj maslo na ogan,prasuvas za nesto za koe si 100% apla,za nesto koe sosema e iksristalizirano.Ako sakas da znaes,mozes da procitas i da naucis,a,ako sakas da zafrkavas nekogo,znaj deka si se zafrknal samiot.
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EFENDI
ZNAES so e fintata - jas te sfakjam no nemozam da te razberam bidi svoj neka molitvata tebe ti znaci- neka te raduva i ti dava k*raz za ponatamu neka i te vodi vo zivotot cuvaj si ja vo srceto no neka voopsto ne te zasega ako nekoj se sali so toa ili si pravi karikaturi znaes ti kakvi togas ti si golem covek- svoj covek- so svoeto dignato celo - koj nemora da se dokazuva i da dokazuva na nikogo- i se proagja pokraj nego so nasmevka- zatoa sto si pogolem od site nelagodnosti koga kje bidete vakvi golemi- kje ve pocituvam se dodeka palite pola Paris i za pisatelot na satanski stihovi davate nagrada za negovo likvidiranje ste mali- i kako mali deca - so sila si go branite svoeto bombonce znam deka ima megju vas i golemi do site niv Изменето од anakin - 30.Јануари.2008 во 00:54 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Sandokan
Група Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posto gledam deka ovde na forumov se razgovara so goooooolemi humanisti i luge koi marat i sakaat da pokazat deka im e bitno da pobedi pravednosta i cestitosta....gi prasuvam site niv???
Koga ke prestanata adresiranjata do nasiot Pratenik(neka e Bozjata milost vrz nego)..na baza rekla kazala...navredite,karikaturite itn..? Do koga ke se adresira do muslimanite kako glavni krivci za vasiot debakl i moralen i socijalen kolaps kako dvizecka sila na samounistuvanjeto na site duhovni vrednosti koi ako vie kako luge ne gi poseduvate, togas i drugite sakate da ve sledat vo toa?? Koj go palese Pariz???Od kade ti e taa ideja deka tie sto se zatvoreni vo getata kako zivotni i gragani od vtor red deka se samo muslimani..ili i tuka igra poznatata.. muslimanite se krivi za se?? Od kade ti ideja deka satanskite stihovi ne se napisani kako provokacija kon site muslimani..koj kolku i da vi e krivo ..povtoruvam kolku i da vi e krivo(posto go nemate) nie imame ljubomora za nasata vera i nedozvoluvame nikakov Mel Gibson da ni snima filmovi i krvoskrnavenje na Bozjite izbranici...SAMO NIE MUSLIMANITE NE DADOVME DA SE PRIKAZUVA FILMOT VO MUSLIMANSKITE ZEMJI...a vie??? KADE VI E LJUBOMORATA ZA BOG, ZA SEVISNIOT, KADE VI E SVETOsta,ILI TOA e SAMO KRSTOT STO GO BRANITE KAKO POSLEDNO I EDINSTVENO obelezie na hristijanite...sto se slucuva so vas...kade vi e stravot od Bozjata kazna..kade vi se molitvite kon Bog ..kade vi e iskrenosta ,kade vi e cednosta ili ova vi e samo trac i nacin za gubenje na vremeto. SRAM DA VI E?? ili ne vi Nasiot Pratenik(neka e Bozjata milost vrz nego)rekol: "Koj ne se srami neka pravi sto saka" Pa pravete sto sakate... |
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |