|
Предупредување за муслиманите на форумот |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | ||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2008 во 14:59 |
|
Ги предупредувам и замолувам форумџиите од муслиманска вероисповед дека во нивниот настап агресивно пристапуваат во истакнувањата на своите ставови. Ако се погледнат темите кои ги отвораат не се гледа нешто да поучат за вредностите на својата вера или нешто лично кое Господ ги научил за да го пренесат на други туку целата активност овде на форумот е да ги нападнат верувањата на другите. И тоа не би било толку лошо доколку се изведува внимателно, а не нападно агресивно. Само да се погледне на последните 2 страни и се гледа ВОДЕЊЕ НА НЕГАТИВНА КАМПАЊА. Затоа ако не го смените односот јас, а истото ќе го побарам и од другите христијани на форумот, исклучиво ќе отвараме теми во кои ќе го разобличуваме исламот. Поучните теми стануваат бесполезни и изгледа како да им се дава бисерот на свињите. Еднаш предупредив ако бидеме нападнати ќе се браниме и ЌЕ НАПАЃАМЕ И НИЕ.
|
||
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala bogu , da mu tekne uste na nekoj da ,,primeti,, sto se slucuva tuka.
celosno se soglasuvam so stavot na sard. ja imas mojata podrska. warning to all muslims!!!!!! warning to all muslims!!!!!! warning to all muslims!!!!!! |
||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
warning to all muslims!!!!!!
Не мора со заплашување Аладин. Доволно е коректно да биде укажано на последиците од нивното однесување овде на форумот. |
||
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
||
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sard, aladin, ја имате и мојата подршка!!!!!! |
||
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се жали сард не е бас се така црно, иако се согласувам со тебе дека има и такви, но добро би било да ги разгледаш и последните постови на одредени христијани или атеисти. Верниците ја пренесуваат само пораката на Семоќниот, тие не навредуваат.
Возвишениот Аллах вели: "Повикувај кон патот на Господарот Твој, и со мудрост и со ука добра". Ел нахл 125 |
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I od mene podrska !
Ovaka trebase da napravi aladin , da zavzeme cvrst stav vo vrska so islamskata propaganda . A ne da otvara tema za kukanje i da ja zeme pozicijata na poslabiot .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve molam bidete malku Pokorektni vo vasite postovi,,bi trebalo da napisete Predupreduvanje za site onie koi navreduvaat , po sto jas ne vidov deka nekoi drugi se cvekinja
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па шо сакаш да видиш кога еден ден си тука . Или не си.......?
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znaev deka za da gi sogledas nekoi raboti treba da bides cel vek tuka,,,
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve ti sarde dokaz na kakov nacin se navreduvani hristijanite!-Ili e obratno,a? Изменето од efendija - 29.Јануари.2008 во 18:20 |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ISTORISKITE FAKTI ,KOI STOJAT-----NE TREBA DA GO VREGJAAT NIKOJ.
POGOTOVO AKO SE POTVRDENI VO KNIGATA k*rAN I HADISI,--ZA MUSLIMAN!!!!!!!! Изменето од aladin - 29.Јануари.2008 во 18:26 |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za tebe se ova istoriski fakti neli? Ne sum znael deka imas tolku supliva glava,ajde odi nadvor i mlatni so glavata vo nekoja bandera,belki ce ti se izbistri toa malo mozoce(ako go imas i tolku) vo nea,LICEMERU EDEN! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете сега ВИСТИНАТА ве вреѓа па после криви биле христијаните |
||
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zeni imal---poveke(harem) neli?
vodel ne edna vojna tuku bezbroj--neli? lagata e dozvolena vo borba so neprijatelot---citav eden hadis tuka porano. bil vodac na karavani a nekoi bogami ,,presretnal,, i gi prisvoil........istoriski dokazano........ sto se odnesuva do epilepsijata, vo k*ranot vi pisuva kako se cuvstvuval koga doboval vizii ili go posetuvale duhovni sustestva.........itn sto eden doktor moze da gi okfalifikuva i kako epilepsija dokolku saka.........ili moizebi tezok oblik na shizofrenija........ a jas licemer???????????????????????????????????????????????? Изменето од aladin - 29.Јануари.2008 во 18:33 |
||
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |