|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Автор | |
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam nesto zensko onaka malecka tetovaza
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оди во студио имаш милиони и милиони тетоважи..да не може чоек да се одлучи но сепак јас секогаш се потпирам на своето минато и иднина.не можамд а ставам туку така сликичка било каква
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Sweet angel^^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falaaa ke ideme kaj Strumf Изменето од Sweet angel^^^ - 11.Јануари.2008 во 22:29 |
|
VILLE VALLO
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetovazata e cool za mene za dr koj kako
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема грешка ,никакво замарање , поздрав Sweet angel^^^
|
|
Sweet angel^^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас многу сакам тетоважи ама не сакам големи како некој што цело тело го тетовираат сакам мали и имам во план да си ставам една на рамото а колку е паметно тоа незнам кажете ми вие...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паметно е но само ако таа тетоважа има твое лично значение
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си тетовирајте прстен со иницијали, зошто ако не бидне ништо, тогаш ќе мора да барате некој/а со исто име или на ласерско чистење. Има уште една опција да си ја задржите тетоважата но за тоа ќе ве потсетуваат постојано.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупаво размислување.... тој/таа ако не сака ке не сака на секој начин и на се што е на мене и во мене
а тетоважата е многу повеќе од само цртеж..... |
|
Sweet angel^^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварноо....
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STO VIKATE ZA EDNA UBABA TETOVAZA NAZAD KAJ KICMATA BI BILO KUL NELI??? KOMENTIRAJTE
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAJTE SUM PROBALA.NO........DODEKA JA NAPRAVAT.......PET DECENIIIIIIII GLUPO E NELI
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
VE007MK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ DA NAPISEME KAKVA TETOVAZA SAKAME
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |