![]() |
|
Македонија во душата ја носам |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |||
klon ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Јануари.2008 во 15:53 |
||
Za razlika od sebicnosta jas imam golema dusa ja sakam
mojata tatakovina i site makedonci kako vo nea taka i niz celiot svet,SAKAJKI JA MAKEDONIJA SE SAKATE SAMITE SEBE. ![]() |
|||
![]() |
|||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jas ja nosam makedonija vo dusata i mi e maka sto sum daleku od nea
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
malechka,....treba da si srekjna ,...shto si daleku od nea!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
Македонија си ја сакаме сите
ама не верувам дека меѓусебно македонците се сакаме |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
borec ti ja sakash Makedonija... ja sakam i jas...i ima mnogumina kako nas... ![]() a 'onie ' malkumina...ke isceznat poleka ama sigurno... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Hi babe.....a be I TIE DRUGITE JA SAKAAT ama da bide nivna.
![]() SAMO MNOGU SE ZAFRKANALE DO SEGA....PA TAKA I OVIE.
![]() Za tebe
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||
ако не треснеш некоја зелена не те бива ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
...mene dusata na nos mi ja izvadi
|
|||
![]() |
|||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
уффф,цело време само на неа мислам!
![]() |
|||
You live only ONCE!
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
нема македонец кој не ја сака Македонија, дури и тие кои стално се жалат дека македонија не ја бива си ја сакаат
|
|||
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
I brakata si go sakaat imotot od tatka si, ama megju sebe ne se sakaat... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Jas ne veruvam deka bash taka bi trebalo da se definira. Brakata (decata voopshto) se konk*riraat mozebi..koj poveke da se dokaze kako milenik na roditelite ili kako posposoben i "imoten" se razbira....megutoa NEMA VRSKA TOA SO LJUBOVTA. Znam deka moze toj "problem" da se nadmine, koga e potrebno.
![]() Изменето од borec - 30.Јануари.2008 во 04:27 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |