|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mirisa na zbogum, nasata prva sredba i baknezot sto sledi. Vo kafuleto na krajot od gradot, vo temniot agol, sedime nie i gi slusame pesnite koi go pretskazuvaat krajot. Mirisa na zbogum, tvojata ljubov, tvojot cekor. Se sto e ubavo zamina od nas, uste pred da ti recam zdravo. Mirisa na zbogum, mojata kosa, tvojot dopir.. Zboruvam bez glas, molcis zosto znaes deka e kraj.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскинавме на клупа, покрај партизанска... Се навалив да ја бакнам, ми ја заврте главата. Си помислив можеби сака да ја бакнам во образ. Но кога се обидов, ми го сврте ушето . Дури тогаш претчувствував дека нешто не е во ред. Но не сакав ни да помислам дека можеби е крај .
Ги навалив моите усни кон нејзиното уво , а таа ми го сврти другото уво . Си реков "ха! малава сака долга предигра" . Посегнав и по тоа уво , но овој пат ми го сврте тилот .
Повторно почувствував нешто , но повторно не можев да прифатам дека можеби ми навестува крај . Си реков, можеби сака да ја бакнам по вратчето Тргнав и натаму , но она почна да ја мрда главата ...е тогаш се изнервирав и и го скршив вратот оо..оо..она мене
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kraj..
Ova ne e mojot kraj Ova ne e mojot dom Ne e vistina. Son.. Ova ne e mojot son Kolku pati pogresiv Kolku izgubiv. Ova ne e moja prikazna Nema nitu parce vistina Seta ljubov sto ja potrosiv Zaludno ja snema. Ova ne e moja prikazna Ova ne e moja vistina Del od mene samo zivee Zaludno te cekam. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
седиме во еден агол ( по моја навика- зидот да е зад мен а се друго на видик ) водамнешните седумдесети години во салата на Домот на (тогаш ЈНА) сега АРМ, младо момче од војник пратено од оркестарот успешно го прерзентира Реј Чарлс и неговата......КОГА МАЖОТ ЈА САКА ЖЕНАТА. И чудо се случи најубавото. Особата која беше со мене беше девица. Јас до тој момент пошто се дружеше со доста машки мислев дека е нај........... од тој момент силно ја засакав и се покајав за мислата во која бев убеден. Тоа во една прилика и го признав.
Денес таа си има свој живот а Јас свој, но кога се среќаваме- службено обавезно идеме на ручек. Ништо друго повеќе. Завршуваме со вино. Изменето од orlov - 23.Јануари.2008 во 02:35 |
|
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja zavrsivme prikaznata so stil, toa bese edinstvenoto nesto sto ni nedostasuvase sive ovie nedeli. Go zakopavme nozot najdlaboko sto mozeme, a seto toa izgledase tolku elegantno i nepovtorlivo. Da ne znaev sto mislis, da ne znaese sto sakam, se ke bese poinaku. Lutinata se pretvori vo tisina. Kazavme se, koga veke e docna za kaenje. Se cuvstvuvam ko marioneta vo racete na sudbinata. Ne go izodivme patot do kraj, zosto go vidovme zavrsetokot na pretstavata uste na pocetok. Glavnite likovi padnaa od tronot, na nivno mesto ke ostanat epizodnite ulogi. Nema poveke golemi dela, nema poveke heroi, nema poveke zabludi.
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZASTO SITE KAZUVATE TAGA?
NIKOJ NE KAZA RADOST? JAS EVE VAKA:>>>>>>>>>>>>>>>SI SEDAM I MISLAM NA MOJATA NAJMILA KOJA MI FALI I NE E POKRAJ MENE A DOMA E I SPIE. EDVAJ CEKAM DA MI SI JA GUSNAM I BAKNAM I DA I KAZAM TE SAKAM SEGA I ZASEKOGAS DO KRAJOT NA VECNOSTA |
|
sakaj i bidi sakan
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze si mu na onie sto se srekno zaljubeni i plovat na ljubovni oblacinja.. Cuvajte go toa sto go imate, zosto retko se naogja.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo kazano i ja bi rekla isto, samo vo drug rod |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
основно беше да се помогне. тоа дали ги сакаме приказните или вистинските стории е друга тема. секој има право на своја приватност и затоа нема замерки. некој сакаше некому да помогне, а тој се затвори самиот во себе. тука сите други актери се немоќни сем главниот. ние доследно ја почитуваме вашата воља ЛЕЈДИ. Изменето од orlov - 23.Јануари.2008 во 02:37 |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sakam , mori !
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш расположен и спремен за помош и другарство. |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo kazi izvini i toa ke te oslobodi i tebe i mene
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |