|
Ваша поезија |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 146> |
Автор | ||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ONA STO ODMINUVA I OSTANUVA Najtvrdoto na kamenot Najtajnoto na zemjata Najtaznoto,najutesitelnoto Na sezonite Sto odminuvaat,sto ostanuvaat Poslednata granica na covekot…. |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NEIMENLIVOTO Koga ke bidam mrtva Edna od nasite dragi mrtvi Ke se setite li barem za mig Na mene,minuvaci Sto tolku cesto ste me gledale po vasite ulici? Ke ostanat li vo ovie pesni Nekolku sliki Od tolku zemji,od tolku pogledi, Od site tie lica Videni vo mig vo razdvizenata tolpa, Jas odev megju vas…kako I vie… Odev srekna,kon zadovolstvata I slavata Veruvajki vo moeto drago srce Deka toa e veke postignato… Jas I moite stremezi. Iako sme razlicni, Za zal jas taka gledam tuka srede vas… Kao edno bozestveno prividuvanje, Pred koe se frlam za da bidam doprena od nego, Obescestenata,odrecuvanata, Izgonetata, Desetpati tainstvenata Nevidlivata ubavina… |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
BEZUMNITE ZIVEAT Bezumnite ziveat Pred stvarnosta. Lucidniot covek zivee Vo stvarnosta. Mudrecot zivee Zad stvarnosta. No,nekoj zivee Zad zvezdite Sto decata gi nabljuduvaat Koga sonuvaat. |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
(pesnive ke bidat del od mojata debitantska zbirka pesni)
|
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sekoj covek odi po svojata sudbina… Site nie si imame dzvezda koja ne void…toa e edna od onie milioni dzvezdi koi vecno izgrevaat I se gasnat nad nasite glavi… Nie ne ja gledame, Taa ne gleda nas. No,nie ja sledime, Bez da znaeme deka taa ne vodi, Ne upravuva, Ne upatuva… Mozeme da se zagubime na stotina patista, No taa ne ne napusta. Nikoj ne moze na drug da mu go zeme mestoto na ovoj svet, Nitu da mu gi mesa patistata… No moze vo |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NISTO Sega koga e gotovo Sto ti ostana tebe? Sto ti imas da mu ponudis na nekoj drug? Nisto,nisto….veruvaj mi. Zasto znam:ne go doprev tvoeto srce Zasto ti go nemas, Ne te prouciv-nemas nisto vredno vo sebe. no ti zedov se i ti sega nemas nisto….
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ТИ ПОСАКУВАМ ДЕБИТАНТСКИ УСПЕХ И МНОГУ ЧИТАТЕЛИ НА ТВОИТЕ УБАВИ СТИХОВИ |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
blagodaram
|
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈАТА |
||||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
O' seljaci skapani,
mizereni i gnili, ni doma nikomu ne ste mili. Opinci za vlast zamenivte i od sto sekade ve ima, mravkite zolti v beg se zdadoa. Neprijatni i glasni za site da ve cujat, vo misija ste cesto denovi da zagorcite, na sekoj onoj sto od izmet dusa nema. Od usta vi smrdi, rasipanost izlizana, mutavi ste i glavni i cuvari ste na sekoj idiotski cin, sto teznee zaboraven da bide. |
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Колку поетски души на едно место?
|
||||
|
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ok
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Utro,
isto kako vcera. |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Небото...
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |