|
Кој ќе оди во рајот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
semokjniot neznam so ti kazal ako slucajno si zamislil deka neso ti kazal i ubo e tamu za tebe- so cekas pobrzaj - po moznost soberi i po put nekoj ako neznaes kako se pravi toa pogledni CNN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
semokjniot neznam so ti kazal
ako slucajno si zamislil deka neso ti kazal i ubo e tamu za tebe- so cekas pobrzaj - po moznost soberi i po put nekoj ako neznaes kako se pravi toa pogledni CNN Slobodno da si se smees, ama i tebe ti e jasno deka na toa smejaloto eden den ce mu dojde krajot..
Odreden e denot za tamu, jas ne mozam ni da go zabrzam ni da go zabavam, toa sto bilo voljata od Allah toa ce bide, i jas sum zadovolen so toa......a ti zivej vo mectaaenja i vo nadez kako za sekogas da bi ostanal na ovoj svet
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денот је одреден за сите ами кој све па вија да зборвите кој че одел в рајо а кој не, кој имет право да бидит судија ушче овде?
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj sto ke uspee da kupi bilet za vreme na zivotot, go ima rajot i tuka, na zemjata.
SAMO DOBRITE LUGJE SE SREKNI
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo monoteistite na koi kje im se smiluva Bog.
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ПОСТОИ ТАКВО НЕШТО??....КАДЕ Е БЕ ТОА...?....ЕВЕ ЈАС,МОЖЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ne Zagore,zemi si go so tebe maliot Ciko(znaes koj e) i "Preko Darkvuda do Dzenneta".
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..И,ШТО.....?МИСЛИШ СЕ ПЛАШАМ...АБЕ РАЈ ЕЈЈЈЈ,НЕ Е ТОА РЕАЛНОСТ...!!!
|
|
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si ja znaes ti rabotata pa neli si:DUH SA SEKIROM?
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...САМО ИМА МАЛ ПРОБЛЕМ!!!...КЕ ТРЕБА НЕКОЈ ДА МИ ГО ПОКАЖЕ ПАТОТ ДО ТАМУ..НЕКОЈ ШТО ПОВЕЌЕ СЕ РАЗБИРА ВО ТОА.........ТИ ПОВЕЌЕ ЗНАЕШ КАКО СЕ ВИКА ,НЕ МИ ТЕКНУВА СЕГА.....
|
|
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS mislam i znam,mozebi vas bi vi izgledalo smesno i neverojatno,no sigurno znam,deka covek koga iskreno ke se pokae za svoite grevovi,a site gresime,deka se cuvstvuva poblisku do Bog,i pravejki ponatamu vo zivotot dobri raboti za koi ne baras vozvrat,ke go pocustvuvas toj Blagoslov. ne velam deka nema da se slucuvaat losi raboti,no toa ke te krsi Djavolot i ke te stava vo iskusenie da se odkazes od BOG,kade sto samo ti treba da se sprotistavis i veruvas.Veruvajte mi jas sum od onaa kategorija na ludje sto najmalku bi trebalo da veruva,bidejki na svoja koza imam mn. pocustvuvano i mn. raboti me sramnija so zemja,no samo BOG znae deka VERUVAM
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,da,......znam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДА БЕ,ЕВЕ И ЈАС СИ ЗНАМ ПО МЕНЕ...ТАКА Е.....
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site koi shto ke "trgnat" natamu,...ke se iznenadat koga ke ostanat na,..."ulica"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |