IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ќе оди во рајот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ќе оди во рајот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:23
Originally posted by Pustinski-Lav Pustinski-Lav напиша:

Originally posted by Pustinski-Lav

vo rajot odat site samo sho nikoj toa nema da go znae
raj e da si del od ova planeta

anakin, a kade se tie sto bile del od ovaa planeta?

pa stanale del od ova prekrasna planeta narecena GAYA,Earth, Zemja, Terra големо%20гушкање

Toa ce go posakas navistina da bide taka, jasno mi e mene,, ama za TVOJA ZAL ce bide onaka kako sto SEMOCNIOT(ALLAH) KAZALсреќа

semokjniot neznam so ti kazalголема%20насмевка
ako slucajno si zamislil deka neso ti kazal i ubo e tamu za tebe- so cekas
pobrzajгазење%20од%20смеење - po moznost soberi i po put nekoj
ako neznaes kako se pravi toa
pogledni CNN

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Pustinski-Lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pustinski-Lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:43
semokjniot neznam so ti kazalголема%20насмевка
ako slucajno si zamislil deka neso ti kazal i ubo e tamu za tebe- so cekas
pobrzajгазење%20од%20смеење - po moznost soberi i po put nekoj
ako neznaes kako se pravi toa
pogledni CNN

Slobodno da si se smees, ama i tebe ti e jasno deka na toa smejaloto eden den ce mu dojde krajot..голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Odreden e denot za tamu, jas ne mozam ni da go zabrzam ni da go zabavam, toa sto bilo voljata od Allah toa ce bide, i jas sum zadovolen so toa......a ti zivej vo mectaaenja i vo nadez kako za sekogas da bi ostanal na ovoj svetтага
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 00:45
Денот је одреден за сите ами кој све па вија да зборвите кој че одел в рајо а кој не, кој имет право да бидит судија ушче овде?
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 01:42
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ТОЈ ШТО ЌЕ УСПЕЕ ДА КУПИ БИЛЕТ ЗА ВРЕМЕ НА ЖИВОТОТ

toj sto ke uspee da kupi bilet za vreme na zivotot, go ima rajot i tuka, na zemjata.
SAMO DOBRITE LUGJE SE SREKNI
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 10:26
Samo monoteistite na koi kje im se smiluva Bog.
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 11:33
изненадување....ПОСТОИ ТАКВО НЕШТО??....КАДЕ Е БЕ ТОА...?....ЕВЕ ЈАС,МОЖЕ?чекање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 12:55
Kako ne Zagore,zemi si go so tebe maliot Ciko(znaes koj e) i "Preko Darkvuda do Dzenneta".
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 12:57
Originally posted by efendija efendija напиша:

Kako ne Zagore,zemi si go so tebe maliot Ciko(znaes koj e) i "Preko Darkvuda do Dzenneta".

..И,ШТО.....?МИСЛИШ СЕ ПЛАШАМ...АБЕ РАЈ ЕЈЈЈЈ,НЕ Е ТОА РЕАЛНОСТ...!!!намигнување
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 12:59
Si ja znaes ti rabotata pa neli si:DUH SA SEKIROM?
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 13:02
Originally posted by efendija efendija напиша:

Si ja znaes ti rabotata pa neli si:DUH SA SEKIROM?

...САМО ИМА МАЛ ПРОБЛЕМ!!!...КЕ ТРЕБА НЕКОЈ ДА МИ ГО ПОКАЖЕ ПАТОТ ДО ТАМУ..НЕКОЈ ШТО ПОВЕЌЕ СЕ РАЗБИРА ВО ТОА.........ТИ ПОВЕЌЕ ЗНАЕШ КАКО СЕ ВИКА ,НЕ МИ ТЕКНУВА СЕГА.....
Кон врв
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 13:54
JAS mislam i znam,mozebi vas bi vi izgledalo smesno i neverojatno,no sigurno znam,deka covek koga iskreno ke se pokae za svoite grevovi,a site gresime,deka se cuvstvuva poblisku do Bog,i pravejki ponatamu vo zivotot dobri raboti za koi ne baras vozvrat,ke go pocustvuvas toj Blagoslov.                             ne velam deka nema da se slucuvaat losi raboti,no toa ke te krsi Djavolot i ke te stava vo iskusenie da se odkazes od BOG,kade sto samo ti treba da se sprotistavis i veruvas.Veruvajte mi jas sum od onaa kategorija na ludje sto najmalku bi trebalo da veruva,bidejki na svoja koza imam mn. pocustvuvano i mn. raboti me sramnija so zemja,no samo BOG znae deka VERUVAM
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 14:03
da,da,......znam!среќа
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 15:04
Originally posted by VE007MK VE007MK напиша:

JAS mislam i znam,mozebi vas bi vi izgledalo smesno i neverojatno,no sigurno znam,deka covek koga iskreno ke se pokae za svoite grevovi,a site gresime,deka se cuvstvuva poblisku do Bog,i pravejki ponatamu vo zivotot dobri raboti za koi ne baras vozvrat,ke go pocustvuvas toj Blagoslov.                             ne velam deka nema da se slucuvaat losi raboti,no toa ke te krsi Djavolot i ke te stava vo iskusenie da se odkazes od BOG,kade sto samo ti treba da se sprotistavis i veruvas.Veruvajte mi jas sum od onaa kategorija na ludje sto najmalku bi trebalo da veruva,bidejki na svoja koza imam mn. pocustvuvano i mn. raboti me sramnija so zemja,no samo BOG znae deka VERUVAM

...ДА БЕ,ЕВЕ И ЈАС СИ ЗНАМ ПО МЕНЕ...ТАКА Е.....голема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 15:53
site koi shto ke "trgnat" natamu,...ke se iznenadat koga ke ostanat na,..."ulica"!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.