![]() |
|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 38> |
Автор | ||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можно е !!!!!!!!!!!!!!Во обединета европа Македонија конечно ке си ги добие своите делови ![]() |
||
![]() |
||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
|
mozhebi edinstvenata opcija ![]() |
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Естествено. И без войни и т.н. Купи си куча у Банско и уживай.
![]() |
||
![]() |
||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
|
BANSKO E MOJE VEKE BEEEEEEEE !!!!!!!! |
||
![]() |
||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
|
Е тогава къв ти е проблема?
|
||
![]() |
||
Insomniac ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Ама ич не сум Југо носталгичар
|
||
www.enationalist.com/forum
We must secure the existence of our people and a future for Macedonian children. |
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Не сум југоносталгичар, бидејќи само во првите шест години од мојот живот сум живеел во Југославија (1985-1991). А од тие години...на многу малку нешта се сеќавам, искрено кажано...
![]() |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
југоносталгичарите ги сврстувам во групата на
елвисољупци кенеди заговорници и трече око љубители |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
А НЛОто го заборави Аџија
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be ,..shtom tolku patite za nea,...eve i eden predlog za imeto,...YUGO MAKEDONIJA,.....super,....em ,nostalgicharive zadovolni,em,....na grcite(veruvam),...ke im bide po ,..kjeif!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
И јас сум за ама да забранат у Македонија користење на сите останати брендови на коли и сите Југовци да возиме
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Супер!!!!!!! Браво!!!!! Направо утепа коча с лопатата.
![]() |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
bugi идеологијата на Југославија не беше да те натера да возиш Југо. Туку да те убеди да си уште СРЕЌЕН што возиш југо... Не гледаш дека некои уште не се освестени од тоа перење? ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ajde za nostalgicari edna
MI SMO TA DZINS GENERACIJA MI SMO TA NAJLEPSA NACIJA MI SO I ZAPAD I ISTOK I JUG MI SMO TAVARIS MISTER I DRUG A SEGA SME SAMO REZERVAT I INDIJANCI |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |