|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 240> |
Автор | ||
Борислав
Група Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоя беше добър, има го и български вариант |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve eden glup vic. si bilo edno zajceeee. skokalo skokalo skokalo skokalo, zaboravilo da disi i umrelo
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Борислав
Група Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И от мен един тъп виц:
Две птици си летели и се биели коя да е посредата |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se raspravale i dokazuele Amerikanec Rusin Francuz Bugar i Makedonec, koj imal najvisok dedoooooooo...i sea ...
-Francuzinov vika:mojot dedo beshe visok Ko ajfelovata kula... -Amerikanecov vika:Abe dedo beshe visok ko Empire State Building... -Rusinot vika:dedo mi beshe visok be ko Planinata Ural...sto vi e na vas be... -Bugarot vika:paaaa dedo mi beshe visok do oblacite... -Makedonecot go prashue Bugarinot: abe bratko...dedo ti koa gi diga rukite nagore...faka nesho meko a? ...Bugarov cel zbunet mu odgovara...paaaaaaa da be brato...oblacite... -Makedonecot: ne be brato...TOA SE MUDATA NA DEDO MI... |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оди еден човек во матично.
- Може да закажам регистрација за во среда? - Може, ама зашто баш во среда??? - Е така, не сакам викендот да си го упропастам. |
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Титаник
Им вели капетанот на Титаник на патниците: - Имам за вас две вести. Едната е лоша, а другата е добра. Која сакате да ви ја кажам прво? - Прво лошата-му вели еден од патниците. - Удривме во санта мраз и ќе потонеме. - А која е добрата? - Номинирани сме за 12 Оскари! |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
летала мувата паднала во зејтин и се удавила |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si sedi dechko vo avtobus so nozete staveni na sedishteto pred nego i doaga kondukterot i mu vika:
dechko, ti doma taka gi stavash nozete? - a ti sho, po doma provesruvash karti? |
||
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го фатиле Рамче како краде,го однеле во станица и еден полицаец му зема податоци:
-Име? -Рамче. -Презиме? -Рамаданов. -Роден? -ДА! |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како канибалите ги викаат тркачите?
-FAST FOOD! |
||
|
||
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маж и жена патувале со брод.Еден морнар видел дека жената се наведнува преку оградата и ја предупредува:
-Пазете,може да паднете во морето и да се удавите! На тоа мажот налутено му вратил: -Што се мешаш ти бе !!! |
||
|
||
ванчо-2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дотрчува мажот дома цел среќен и на цел глас вика:
-Жено,пакувај ги куферите,добив на лото! -Стварно?Па тоа е одлично,душо!А какви алишта да пакувам-за на море или за на планина? -Ма какви сакаш пакувај,само губи се да не те гледам повеќе! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6768697071 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |