IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 240>
Автор
Порака
Борислав Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:22
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

WoW
Човек бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да           оди на оној свет, ја прашува жена си:
        - Жено, дали ти некогаш си спиела со некој друг?
                    - Абе, би ти кажала, но што ако не умреш.

Тоя беше добър, има го и български вариант
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 01:39
eve eden glup vic. si bilo edno zajceeee. skokalo skokalo skokalo skokalo, zaboravilo da disi i umrelo
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Борислав Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 09:23
И от мен един тъп виц:
Две птици си летели и се биели коя да е посредата
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 17:02
...se raspravale i dokazuele Amerikanec Rusin Francuz Bugar i Makedonec, koj imal najvisok dedoooooooo...i sea ...

-Francuzinov vika:mojot dedo beshe visok  Ko ajfelovata kula...задоволство

-Amerikanecov vika:Abe dedo beshe visok ko Empire State Building...задоволство

-Rusinot vika:dedo mi beshe visok be ko Planinata Ural...sto vi e na vas be...задоволство

-Bugarot vika:paaaa dedo mi beshe visok do oblacite...забава

-Makedonecot go prashue Bugarinot: abe bratko...dedo ti koa gi diga rukite nagore...faka nesho meko a?голема%20насмевка

...Bugarov cel zbunet mu odgovara...paaaaaaa da be brato...oblacite...задоволство

-Makedonecot: ne be brato...TOA SE MUDATA NA DEDO MI...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 17:25
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...se raspravale i dokazuele Amerikanec Rusin Francuz Bugar i Makedonec, koj imal najvisok dedoooooooo...i sea ...

-Francuzinov vika:mojot dedo beshe visok  Ko ajfelovata kula...задоволство

-Amerikanecov vika:Abe dedo beshe visok ko Empire State Building...задоволство

-Rusinot vika:dedo mi beshe visok be ko Planinata Ural...sto vi e na vas be...задоволство

-Bugarot vika:paaaa dedo mi beshe visok do oblacite...забава

-Makedonecot go prashue Bugarinot: abe bratko...dedo ti koa gi diga rukite nagore...faka nesho meko a?голема%20насмевка

...Bugarov cel zbunet mu odgovara...paaaaaaa da be brato...oblacite...задоволство

-Makedonecot: ne be brato...TOA SE MUDATA NA DEDO MI...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 16:37
Оди еден човек во матично.
- Може да закажам регистрација за во среда?
- Може, ама зашто баш во среда???
- Е така, не сакам викендот да си го упропастам.
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 19:15
Originally posted by Борислав Борислав напиша:

Originally posted by girl15 girl15 напиша:

WoW
Човек бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да           оди на оној свет, ја прашува жена си:
        - Жено, дали ти некогаш си спиела со некој друг?
                    - Абе, би ти кажала, но што ако не умреш.

Тоя беше добър, има го и български вариант
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 19:21
Титаник

Им вели капетанот на Титаник на патниците:
- Имам за вас две вести. Едната е лоша, а другата е добра. Која сакате да ви ја кажам прво?
- Прво лошата-му вели еден од патниците.
- Удривме во санта мраз и ќе потонеме.
- А која е добрата?
- Номинирани сме за 12 Оскари!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 00:08
Originally posted by sensei sensei напиша:

eve eden glup vic. si bilo edno zajceeee. skokalo skokalo skokalo skokalo, zaboravilo da disi i umrelo
еве еден мрсен виц
летала мувата паднала во зејтин и се удавила
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 21:47
si sedi dechko vo avtobus so nozete staveni na sedishteto pred nego i doaga kondukterot i mu vika:
dechko, ti doma taka gi stavash nozete?
- a ti sho, po doma provesruvash karti?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:38
Го фатиле Рамче како краде,го однеле во станица и еден полицаец му зема податоци:
-Име?
-Рамче.
-Презиме?
-Рамаданов.
-Роден?
-ДА!
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:41
Како канибалите ги викаат тркачите?
-FAST FOOD!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:44
Маж и жена патувале со брод.Еден морнар видел дека жената се наведнува преку оградата и ја предупредува:
-Пазете,може да паднете во морето и да се удавите!
На тоа мажот налутено му вратил:
-Што се мешаш ти бе !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:48
Дотрчува мажот дома цел среќен и на цел глас вика:
-Жено,пакувај ги куферите,добив на лото!
-Стварно?Па тоа е одлично,душо!А какви алишта да пакувам-за на море или за на планина?
-Ма какви сакаш пакувај,само губи се да не те гледам повеќе!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6768697071 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.