|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 53> |
Автор | |
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOSTO DA NE
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto nema nekoe "pedersko" dete,...da vi kaze od prva raka kako e,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvaj gi ima mnogu ama ne se svesni.Statistikata pokazuva deka okolu 50% od makedonskite homoseksualci se resavaat na prinuden heteroseksualen brak poradi pritisokot na sredinata i semejstvoto.Stapuvaat vo brak, imaat semejstvo i DECA, megjutoa imaat i dvoen zivot, preku den se familijarni lugje a nokje odat na internet ili po nekoi agencii za zapoznavanje, i odat so licnosti od istiot pol, bez razlika dalis e raboti za maz-maz ili zena-zena. Taka da ima mnogu deca, koi imaat tatko ili majka homoseksualci, a toa ne go ni znaat. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"moeto" ne beshe za toa,...tuku za deca shto rastat so dvajca pederi,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili "pederki" taka??? pardon...lezbejki.... |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи според тебе подобро да израсне како деликвент и наркоман отколку во семејство каде ќе биде сакано, воспитувано и образувано. |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мое дете, само не шприц у вена и к*р у гз...ама ако морам да бирам....шприцот
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, важи, тогаш твоето дете никогаш нема да просперира во животот, нон-стоп ќе биде зависно од дроги, а како наркоман никаде нема да сакаат да го вработат, што значи ќе се оддаде на кражби за да дојде до пари за да можи да купи дрога. Ќе дојде време кога еден ќе се предозира и смртта ќе биде неминовна..... За разлика од него, јас и многу луѓе како мене, ќе просперираме, ќе се образуваме, ќе се вработиме, ќе заработуваме, ќе се осамостоиме, ќе се забавуваме........ Па продолжи да го бираш шприцот за твоето дете.... |
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум за посвојување..........
|
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разлика од него, јас и многу луѓе како мене, ќе просперираме, ќе се образуваме, ќе се вработиме, ќе заработуваме, ќе се осамостоиме, ќе се забавуваме........
и така сите гејови си живее среќно и весело до крајот на својот живот..... дај не зезај...како прво се изнервирав...зошто збориш така за децата од дом???? си видел ли ти дете од дом, сите ли се такви??? Па нема поголеми наркомани и багабонти од БОГАТИТЕ дечиња, чии родители се “ВИСОКИ“ и угледни луѓе...срамота.... а вие, мислете си дека сте супериорни...ми се гадите |
|
Peni Saktivniot |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро пример кажав, не реков дека СИТЕ деца од дом се наркомани и деликвенти, ама има често такви. Плус тоа, кога децата ќе наполнат 18 години ги пуштаат сами на себе. И кое дете САМО ќе се снајди во Мкд на 18 години? Знам дека е тешко и дека не е невозможно, но зошто да помини низ тие тешкотии детето, кога може да има семејство? - во случајов 2ца истополови старатели.
|
|
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашто кога ќе е прешуштено само на себе, ќе мора да се снајде, и ќе знае штое животот....додека 2ца истополови родители ќе бидат ништо повеќе од уништување на детето....ќе пати од комплекси и ќе има ненормален живот....кажи ми еве најотворено...твоите родители што мислат за тебе....знаат? те поддржуваат????
|
|
Peni Saktivniot |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бтв : ве поддржавам ама за ова со децава не Изменето од Eleni - 21.Јануари.2008 во 01:00 |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам кажано, ме мрзи пак да повторувам сори.... пребарај ги темите.. А како тоа детето би било уништено? Од какви комплекси би патело? Кажи нешто конкретно. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |