|
Пиете многу вода? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Автор | ||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пијам вода во умерени количини...Летно време супститут за вода ми е лубеницата...I love water melons...
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
појам вода после се што ќе изедам или испијам
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu vazna tema .... voda treba da se pie ... da se pijucka ... non-stop cel den ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja si pijuckam celo vreme, mi kluma stomakot ponekogash od tolku voda
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
после испиено,... пак вода ??? |
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daaaa i toa po 3 l na den
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од секогаш пиев многу вода но во последно време почнав да се изненадувам како на работа само од 7 часот до некаде 12 знам да испијам повеке од 6 големи чаши и сеуте да пијам....мислам дека 4 литра дневно сигурно ми одат.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на пример кафе пијам и после вода пијам сок пијам после вода пијам и такви ствари |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene pocnaa da mi ja zabranuvaat,non-stop imam casa so voda pokraj mene bubrezite bigor ke mi fatat
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tie sto ti zabranuvaat treba da pijat ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
6 до 8 чаши во текот на денот . А во периодите кога вежбам од 2 до 4 литри дневно
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па пијам релативно многу вода. Здраво е и корисно, а најбитно од се: не содржи калории.
Порано имав лоша навика: кога ми беше досадно одев до кујна и си земав нешто за грицкање, што лошо влијаеше на мојата тежина. Но подоцна одлучив наместо да земам јадење, да се напијам чаша вода, да не ми биде патот до кујната за џабе. И до ден денес правам така и има добри резултати. Изменето од doriangray - 19.Февруари.2008 во 00:05 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОРАНО, ЦЕЛИ РЕКИ ИСПИВАВ ВО СОНОТ. ВОДАТА МАТНА А ЈАС ПИЈАМ, НИКАКО ДА ГО УГАСНАМ ПОЖАРОТ ВО ДУШАТА. СЕГА НЕ МИ СЕ СЛУЧУВА. ОДАМНА НЕ МИ СЕ СЛУЧИЛО.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |