IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Пиете многу вода?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пиете многу вода?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
Автор
Порака
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 04:52
Пијам вода во умерени количини...Летно време супститут за вода ми е лубеницата...I love water melons...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:44
појам вода после се што ќе изедам или испијам
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 19:09

mnogu vazna tema ....

voda treba da se pie ...
da se pijucka ...
non-stop cel den ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 01:04
ja si pijuckam celo vreme, mi kluma stomakot ponekogash od tolku voda

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 01:21
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

после испиено,... пак вода ??? збунетост голема%20насмевка
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 01:21
daaaa i toa po 3 l na den
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 02:38
од секогаш пиев многу вода но во последно време почнав да се изненадувам како на работа само од 7 часот до некаде 12 знам да испијам повеке од 6 големи чаши и сеуте да пијам....мислам дека 4 литра дневно сигурно ми одат.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 17:37
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

од секогаш пиев многу вода но во последно време почнав да се изненадувам како на работа само од 7 часот до некаде 12 знам да испијам повеке од 6 големи чаши и сеуте да пијам....мислам дека 4 литра дневно сигурно ми одат.
toa e dobro
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:53
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

после испиено,... пак вода ??? збунетост голема%20насмевка
да бе
на пример кафе пијам и после вода пијам
сок пијам после вода пијам и такви ствари
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 18:26
mene pocnaa da mi ja zabranuvaat,non-stop imam casa so voda pokraj mene bubrezite bigor ke mi fatat
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 07:09
Originally posted by fragola fragola напиша:

mene pocnaa da mi ja zabranuvaat,non-stop imam casa so voda pokraj mene bubrezite bigor ke mi fatat

tie sto ti zabranuvaat treba da pijat ...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 00:20
6 до 8 чаши во текот на денот . А во периодите  кога  вежбам   од  2 до 4 литри  дневно
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 18:24
Па пијам релативно многу вода. Здраво е и корисно, а најбитно од се: не содржи калории.
Порано имав лоша навика: кога ми беше досадно одев до кујна и си земав нешто за грицкање, што лошо влијаеше на мојата тежина. Но подоцна одлучив наместо да земам јадење, да се напијам чаша вода, да не ми биде патот до кујната за џабе. И до ден денес правам така и има добри резултати.

Изменето од doriangray - 19.Февруари.2008 во 00:05
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 18:49
ПОРАНО, ЦЕЛИ РЕКИ ИСПИВАВ ВО СОНОТ. ВОДАТА МАТНА А ЈАС ПИЈАМ, НИКАКО ДА ГО УГАСНАМ ПОЖАРОТ ВО ДУШАТА. СЕГА НЕ МИ СЕ СЛУЧУВА. ОДАМНА НЕ МИ СЕ СЛУЧИЛО.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.