|
Нострадамус |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ako e vistina toa sto go kazue nostradamus sme ja naebale za 6-7 godini .................. i mnogu drugi raboti
neam kometnar zato |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4OVEOT NE MOZI DA JA PREDVIDI IDNINATA A DA SI MISLI DEKA KJE BIDE TAKA DA AMA DALI KJE BIDE VISTINA NE SE ZNAE
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
синоќа додека дремев пред компјутер, во позадина го слушав Миленко и некој негов гостин на канал5 и она што ми го одзеде вниманието беше една изјава од неговиот гостин....
имено, според предвидувањата на Нострадамус, до 30. јуни оваа година се очекува новиот Месија, дека наводно ќе има околу 30 години и дека ќе бил на видна социјална положба... за жал Миленко малку неупатен незнаеше да го праша нешто повеќе а и јас бидејќи не следев внимателно не успеав да се информирам повеќе гледаше ли некој од вас? и дали некој е спремен за СУДНИОТ ДЕН? (замислете само која привилегија е да го дочекаш жив) |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само по предвидувањата на Нострадамус , туку според многу народи и религии баш во наредните години очекуваат де некој месија, де некаква катаклизма или слично, па затоа ако приметувате луѓево се подобри секој ден |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja bas i nemam vreme da go prolistam Nostardamus, a me ima spomnato negde mene ?
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kak ne?!samo za tebe ima nekolku toma napisano....samo uste ne se procitani.
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман веќе со тој суден ден. Не се замарајте, кога тогаш нека си дојде, се со ред...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот, колку што ми епознато, претскажвувал во шифри, а денес ги дежифрираме неговите кодирани претскажување дури откако нешто ќе сеслучи. Уште немам сретнато протолкувано негово претскажување пред тоа да се случи.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas skoro se sum pogodil ,...shto se ima slucheno,...samo,...za zal,...ne mi tekna da go m go zabelezam toa!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па како си можел?? |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS IMAM GLEDANO DOKUMENTARNA EMISIJA ZA NOSTRADAMUS,SE USTE SE BARAAT NEKOI DOKAZI DALI GO PREDVIDEL SE ONA STO NI SE SLU4UVA DENES,MN E TESKO DA SE DOZNAE BIDEJKI SE PISUVAL VO SIFRI,AJ IDI PA RAZBERI GO!!!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно - 4 години ,21 час , 32 минути и 44 секунди до судниот ден
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis do 2012 godina koga spored nekoi predviduvanja kje ima hmm,... pa drasticni promeni vo svetot?
Изменето од Astra - 04.Април.2008 во 15:58 |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај погоди нешто и за мене ....предскажими ....и јас ќе го забележам [ |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |