|
Каде е гробот на Исус? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нека не те чуди, јас постојано кога го спомнувам Исус го нарекувам со право така но некако се надоврзав па не сфатив дека не одговара тоа кај вас муслиманите (очигледно ништо не може да ти излезе од поглед ) е сега, не ми е јасно уште нешто а кога го земал Алах? (ако не бил распнат на крстот според вас и не воскреснал?) според нас не испарил туку-така, туку воскреснал па потоа заминал кај својот татко Изменето од connected - 19.Јануари.2008 во 17:12 |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...и немој ти на мене душо
|
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mila konekted. Muslimanite ne veruvaat deka Isus e sin bozji, nitu pak deka umrel, nitu pak deka voskresnal. Kako togas veli deka vo k*ranot pisuva deka Isus e sin bozji?
Kako togas prasuvas dali Isus bil vozdignat pred da umre ili otkako voskresnal, koga muslimanite ne veruvaat ni vo ednoto ni vo drugoto?
Edno nesto ne mi e jasno. Kako toa samonarecenite hristijani tuka (ne mislam samo na konekted, tuku na site do eden), koi ne si ja poznavaat ni svojata vera, a se osmeluvaat da zboruvaat za islamot i k*ranot za koi ne znaat ni dva so dva da svrzat. Smesno, navistina smesno. Namesto da idat da skokaat po krsto, oni se mesaat vo raboti kaj sto ne im e mestoto.
Jas na primer mnogu malce znam za hristijanstvoto, a za islamot sum dupka, ama ne mi e sram da prasam nekoj poupaten. Ne e sramota da se prasa, sramota e da se treskaat gluposti sakajkji da se pravime pametni il da glumime golemi vernici.
p.s. konekted, aj probaj sega da me brishesh
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alal da tie! Ova se vika zdrav rezon. Изменето од efendija - 19.Јануари.2008 во 17:22 |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Следниот пат, кога ќе пишуваш, обрни внимание што пишуваш. Да не седам нон-стоп да те корегирам.
Не, Исус не воскреснал, И како што ви запишал Павле во 1 Коринтјани 15:14 А ако Христос не воскреснал, тогаш е празна нашата проповед, празна е и вашата вера. (Павле во 1 Коринтјани 15:14) ако не зборувате за воскреснувањето, тогаш нема за што да зборувате, тогаш вашата вера е празна, ништо Аллах го земал при себе кога било потребно, значи го спасил и не дозволил да биде убиен. Те прашував, не кога според вас отишол кај својот татко, туку како, на што не ми одговори. Изменето од vd - 19.Јануари.2008 во 18:32 |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле мила лолитка незнам од каде излезе одеднаш, по името како да си излегла од некој евтин филм да не надополнувам со каква содржина...изгледа те имам многу повредено па така одеднаш да ме атакуваш за работи кои и самата признаваш дека не ги познаваш? извини ако до толку сум те повредила несакајќи, но моите прашања кон некои членови се баш поради тоа што незнам! јас навистина ништо незнам, но дали ќе ти се допаѓа мојот стил на прашување или мојата (не)информираност верувај драга и мила лолитка ич уво не ме боли мене не ми е срам да прашам, а и на многу други овде и наместо постојано да трчаш по мене, сконцентрирај се на нешто попаметно драга и мила овде е темата нешто сосема друго и уште еднаш извини, плиз |
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
connected ја нема повеќе таа опција за бришење! |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ne moze da brise,tuku moze da bide izbrisana.
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam, i go trgnaa najjakiot argument. Sega se sto pisuva se samo vicevi
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле, па јас сум била многу популарна
е па ај уживајте во моментот, да не ви го расипувам |
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
popularna si, po tvoite lapsuzi
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па сега драга, неможам да се мерам со такви поштари како тебе немаме сите суфлери пријатели да не поправаат во грешките |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
радосен ден за тебе, јееееееееееее |
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa podobro da prasam, otkolku da lepam lapsuzi tuka, otkolku da lepam lapsuzi, a posle da se cudam kako site mi se smeat.
Ma ne si samo ti smesna, smesna e celava tema, osobeno po toa sto prasanjeto e posveteno na muslimanite, demek shah mat, a ustvari so svoj kamen po glava
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |