IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 33>
Автор
Порака
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 22:33
Aaaaannnddddd the winner iiiissss....

Maja Pancheva & nejziniot DUEL!!!

YEEAAAAHHHH! [:-&]
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 13:42
Лептен!!!!!!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка **Ај на журка кукло **изненадувањеизненадувањеизненадување-без конк*ренција дефинитивно ...
Имав повеке лоши реклами во глава , ама кога седнав да напишам , сватив дека не постои полоша реклама од таа и дека едноставно нема конк*ренција ..доколку бираме најлоша реклама
Кон врв
macdmac Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Февруари.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macdmac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 12:21
Originally posted by baso baso напиша:

mene najvise me nerviraat reklamite od ART ULICA na SKY NET ko horor film se a reklamiraat da se reklamiras :) pa koj ke ti ide tamu posle taa reklama decava od maalo neso podobro ke smislat

Drugar mora da te popravam malku. Reklamite na art ulica moze da ti izgledaat kakao horor film, no mora da priznaeme deka moze se edinstvenata produkcija koja ne kopira, nivnite reklami se ako nisto drugo orginalni.
Nie moze seuste ne sme naviknati da gledame orginali, no toa e nas problem.
Mene najveke me nervira "Tvoja A1" - me vadi od kozha.
Nemozam da zamislam kako edna televizija koja isto ide na satelit da krade, ustvari da ja kopira bukvalo konk*rentnata hrvatska televizija.
Da bea drugar art ulica na mesto na A1 moze ke imaa
dobri ili losi komentari, no bitno ke predizvikaa gledanost, tokmu poradi orginalnosta, ne samo na nasive prostori
Кон врв
tic_tac Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tic_tac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 12:55
Нафурај се на GR8,газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење со креветот качен на таванизненадувањеизненадување полошо нешто одамна немало!

Изменето од tic_tac - 16.Февруари.2008 во 12:56
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 19:34
site reklami za proizvodi od HEDIS marketite,a od niv vodat
reklamata za sladoledot i ZIP.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 19:56
Рама маргарин
подебилно нешто немам видено
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:06

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:27
Омилена рекалма ми е онаа на Кока-Кола, каде дечкото имитира нокиа звук, и вади шише Кока-Кола од ташна и го подава на девојката што седи до него и вика: За тебе е!

Ептен му е кјут!
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:39
Najdobra reklama mi e onaa so BUBAMARITE vo PEUGEOT-to! Pa momentot koga se lizgaat po stakloto-leeeellleeeeee.....:):):):):):)

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:40
мене оваа новата на кока кола ми се свиѓа,... со тоа човечињата трепкање а сите на кока кола се добри,... само таа со семејството не ми се свиѓаше.... кога пееа ,,заљубена изгубена,, плазење
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:02
еве една од моите најомилени реклами
http://youtube.com/watch?v=eH3GH7Pn_eA

е дефинитивно рекламите за пиво се најдобри
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 23:08
Originally posted by anakin anakin напиша:

Mineralna voda xxxova voda ima cudesna mokjnapijte se i kje trcate cela nokj( za sekoj slucaj ostavete vratava vo vc otvorena)
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 10:42
reklamata za ornel mnogu mi se svigja
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 02:22
 Eve jaka reklamaголема%20насмевка

http://www.youtube.com/watch?v=6pZwu0n6oDw

A ovaa e ZAKON!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=90VWp6G5xFw

Изменето од Neonic - 24.Февруари.2008 во 02:23
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.