|
Како се чита Библијата? |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega mozam da postiram celi poglavja vo korist na ova sto go kazav,no toa evangelie go imam na Bosanski vo elektronska forma,so mal komentar,pa Bujrum ako nekoj e zainteresiran mozam da mu go ispratam,za da moze samiot da procita sto pisuva vo nego.
Izvini brat efendija, dal ce mozes da mi go ispratis po elektonska posta evangelieto..? Mozebi mojata aktivnost na podforumov e kako stilist, ama mnogu raboti navistina mi stanaa povece jasni i se povece Insallah ,Allah dz.s. ce mi go osvetli patot po koj sto treba da odam i ce mi ja zacvrsti verbata vo nego. A Insallah i na drugi braca muslimani, a bracata hristijani insallah ce zemat pouka. Selam
Изменето од Pustinski-Lav - 18.Јануари.2008 во 02:26 |
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?
Изменето од Anthony - 19.Февруари.2008 во 13:56 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Sandokan
Група Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kravata ima cisto srce i otvoren um...se nadevam deka me razbra...
treba razum!!! toa ni fali!da go razbereme Sevisniot treba pred se razum...i bez predrasudi |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не секој човек има чисто срце......важи и за кравите
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Sandokan
Група Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biblijata za tvoja informacija ne e edna kniga i ne e tolku sveta kako sto si ja crtas vo svojot um...bidejki da bila sveta kaj hristijanite nemase da ja pisat i brisat kako nekoj bukvar za prvoodelenci. Bog vo biblijata veli "i nezemaj drugi bogovi pokraj mene"..pa zosto gi obozavate tie koi sto ne mu se dostojni, a i Sam On gi sozdal.. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сандокан а прво да ѕирнеше од каде е тој цитат па да речеше нешто????? Тоа не е цитирано во умот на Бисерна.! само крајот на тој пост е допишан со зборови се друго е извадок само ставен овде како одговор на темава
Изменето од blueprayer - 19.Јануари.2008 во 01:40 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da imash otrov vo srceto i da si so izopachen um za da go napishesh toa shto si go napishal |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sandokan - navredlivo e da velish deka Biblijata ne e sveta kniga, koga nad 2 miliardi lugje smetaat deka e! Nikoj ne veli ti da veruvash vo nea, no pochituvaj gi onie koi go pravat toa.
A diskusii za troistvoto i za pishuvanjeto na Biblijata, ima dovolno na forumov, nema potreba i ovde da se pishuva za toa. |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |