![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 1402> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
оооооо...perlita mi amiga...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да му кажам на изи,....дека уште еднаш ако ми рече перлита ....
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
como estas,Perlita?...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() се зезам бе па ти малце... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
... ќе те пишам во тефтерот...
|
![]() |
|
значи вака...сакам да кажам дека бисерна има неколку имиња и тоа...
Бисерна девојка Бисерно девојче Бисерка Бисера Бисерно Бисерче Перлита Од едно едноставно Biserna_Devojka излегоа 7 имиња...форумџиите се таленти... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
сакам да кажам дека .... хммм ај....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Сакам да кажам дека сега ќе одам да учам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
DEKA DENES DENOV MI E SUPER!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Deka sve mi e preku glava...ednostavno ne mozam da se nosam so problemite sto mi navalija na juris...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
дека го баталив учењето и си се вратив пак тука
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kamo da mozam samo da si ucam i da ostaat na mira...ma kakva Mira ni nea ne ja pustam na vrata...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sakam da MU kazam na ZBUNET.......HI!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kreni glava gordo za solzi u gusa da ti kapat
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 186187188189190 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |