![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 277> |
Автор | ||
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Хмм.... па ништо посебно! Еден виц од ВИЦОТЕКА! Ај сега ке ви го кажам да се насмееме!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
семејство пилиња : мајката пила таткото пил и малите пилиња...
семејство шишарки : мајката шишка таткото шиш и малите шишарчиња... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() на братучед ми бисерите... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Сликичката што ја има поставено форумџијата mamma
![]() |
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
slushav shtipski chochek vo jazz varijanta
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
такво писмо не ве учат во корчагин а ?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
кога на некој не му се учи,.... а ќе го испрашаат паѓаат многу ,,бисери,,
вчера цел ден се кикотев........ ![]() ![]() прашува професор по биологија да му се наброи какви тении има,.... и почнува ученикот говедска тенија,... свинска тенија,... и вика а овие две се диви тении,..... и професорот му вика,..... а питомите ти дома во тегла си ги чуваш.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
InSatIaBle ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
majka mi:brat mi se zakacase neso i me mavase so papuci(onie sobnite meki so se)i majkami mu se dere:nenormalen eden so mavas so nea ke ja skrsis
![]() Изменето од InSatIaBle - 30.Јануари.2008 во 22:10 |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
koga mi pisaa na engleski -----bi maj frend?
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
koga go prasale deteto na komsiite vcera na skolo---koi se domasni milenicinja a ovaj mu odgovoril na nastavnikot : mama,tato,bato,baba i dedo
![]() |
||
![]() |
||
|
сега ми кажаа дека професорката по англиски трчала по скалите во зграда,...... за да ослабе.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
koga brat mi bese napisal i´m people in park school
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |