IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 240>
Автор
Порака
Борислав Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 19:19
Който се смее последен се смее най-добре...
...или бавно зацепва
Кон врв
ванчо-2006 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 112
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 21:50
Оди Трпана на доктор и овој ја прашува:-Каде ве боли?
-И дома и тука-одговара таа.
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 21:55
Трпе на систематски. -Дали некој од вашата фамилија има TБЦ? -Не,чичко ми има BMW!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 22:11
Трпе скршил нога а во посета му доаѓа Перо. -Како си Трпе,што правиш? - Еј,Перо,добро што дојде.Ај ако сакаш качи се на горниот спрат и донеси ми ги влечките. Се качил Перо горе,ги видел двете прекрасни ќерки на Трпе и им вели:-Трпе ме прати и кажа да ми дадете по еднаш!
-Нема шанса тоа татко ни да ти го кажал!
-Е ај слушајте сега-им вели тој и викнал одозгора:
-Трпееее!И дветееее??
-Па нормално,и двете!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 22:16
Трпе отишол во кино,и на сред филм му се припрдело.Го фатил срам па го размрдал столот да крцка-демек од него било.На тоа човекот што седел позади него искоментирал:
-Дечко,го погоди по звук,ама не и по мирис!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 22:19
Разговараат двајца студенти:
-Како помина на испитот по физика:
-Побожно!
-Како тоа побожно?
-Па така-професорот поставува прашање,јас се крстам,потоа јас одговарам,тој се крсти,и така...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 22:24
Во школо учителката го прашува Перица да наброи неколку славни личности.
-Роналдињо,Зидан,Кака,Анри...-почнува тој.
-А ти си читал ли за Пикасо,Моцарт...го прекинува таа.
-Не,учителке,резервите не ги знам!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:22
Знаете со што најдобро се фарбаат јајца?
СО КАРМИН!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ванчо-2006 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:36
Пилотот на авионот им се обраќа на патниците:
-Драги патници,слетувањето е за половина час.Времето е убаво и не очекуваме никакви тешкотии при слетување.Се слушаме кога ќе треба да ги врзете појасите.
Арно ама заборавил да го исклучи разгласот и продолжил да зборува со помошникот:
-Ај сега да дрмнеме по едно кафенце,па ќе ја викнеме стјуардесата да и го опнеме по еднаш,па да слетаме на раат!
Кога го чула ова стјуардесата се затрчала кон кабината на пилотите да им каже да го изгасат разгласот.Гледајки ја,еден патник,Црногорец,викнал:
-Гдје чеш,к*рво!Пусти људе да на миру попију кафу!
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:38
В градския транспорт, ужасна миризма...Възмутен човек се обръща към съседа си по място :

- Извинете да не сте се насрал ?

- Да що ?
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 23:41
- Как се чувстваше при първия ти скок с парашут?
- Като птица - летя и сера, летя и сера...
Кон врв
ZERO COOL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZERO COOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 22:56
Znaete li koj e najgolemiot majstor na svet i sto izmislil
Odgovor : WC Solja zs na svoj gz merel ama na site im pasuva
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 17:30
WoW
Човек бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да           оди на оној свет, ја прашува жена си:
        - Жено, дали ти некогаш си спиела со некој друг?
                    - Абе, би ти кажала, но што ако не умреш.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Борислав Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 22:21
Механик, стюардеса, пилот и един лъв пътували в самолет, обаче самолетът се разбил на самотен остров. Лъвът изгладнял много и отишъл при пилота и му казъл
-Ти си ми най-несимпатичен и ще те изям.
-Като ме изядеш кой ще кара самолета?
Отишъл при механика и му казъл:
-Много съм гладен и ще те изям.
-Ако ме изядеш кой ще управи самолета?
И накрая отишъл при стюардесата:
-Колкото и да си ми симпатична ще трябва да те изям, щото съм много гладен.
Стюардесата му отговаря:
-Като ме изядеш после в самолета тия двамата тебе ли ще те ебат?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.