IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 38>
Автор
Порака
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:22
Јас го употребувам, но ти треба малку да се спуштиш на земја и да не се правиш најпаметен. И тука престанува дијалогот со тебе на оваа тема бидјќи не планирам да ти ја полнам душата со тоа што ќе наседнам на твоите провокации Секое добро!
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 13:26
Во ЈНА дадов заклетва дека ќе ја бранам Југославија и по цена на животот, а ја предадов без испукан к*ршум. Жалам за неа, но не верувам дека стореното може да се поправи.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 14:37
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Originally posted by аџија аџија напиша:

роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point... газење%20од%20смеење

Па кога успевме да превземем и Германия. Знам дека сме стигнале до Унгария през Югославия, ама чак и Германия? Не вервам.

еве совршен доказ дека македонскиот и бугарскиот се два различни јазика... големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:05

роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point... газење%20од%20смеење

Па кога успевме да превземем и Германия. Знам дека сме стигнале до Унгария през Югославия, ама чак и Германия? Не вервам.
еве совршен доказ дека македонскиот и бугарскиот се два различни јазика... големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Ништо општо немат. Единиот е мноого постар....

Изменето од ntg2003 - 17.Јануари.2008 во 15:06
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:15
тук си прав

if you get my point намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:15

Колку што се сеќавам вчера кажав дека ќе бидеш добредојден, ако престанеш со твоите саркастични провокации! Затоа ПРЕКИНИ веќе да сееш татаризми на форумов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:18
Originally posted by OUST OUST напиша:

Колку што се сеќавам вчера кажав дека ќе бидеш добредојден, ако престанеш со твоите саркастични провокации! Затоа ПРЕКИНИ веќе да сееш татаризми на форумов

Брзаш. Што си помисли дека имам впредвид бугарския?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:26
Па познавајќи ве вас Блгарите се може да се земе во предвид. Никогаш нема да заборавам колку сум се смеел кога во Варна видов на маици штампани карти на голема Блгарија која излегува на 3 мориња (Јадранско, Егејско и Черно ) Мизерии!!! Во кој век живеете!?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:29
Тая е друга темава. Некогаш е била и што?
А сега Радвам се да те вида на форумот.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:31
Originally posted by OUST OUST напиша:

Па познавајќи ве вас Блгарите се може да се земе во предвид. Никогаш нема да заборавам колку сум се смеел кога во Варна видов на маици штампани карти на голема Блгарија која излегува на 3 мориња (Јадранско, Егејско и Черно ) Мизерии!!! Во кој век живеете!?

Затоа и нема да отидам во Бугарија.Зошто ако видам такви маици има да ги запалам и маиците и тој што ги продава маиците..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:34

Тая е друга темава. Некогаш е била и што?
А сега Радвам се да те вида на форумот.

Кога Бугарија излегувала на Јадранско море!? Леле жалосно е што и во 21 век вие имате иредентистичка политика!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:35
Jа па ке додам в Охрид това лето.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:35
Излегувала во времето на Симеон Велики ама времето на Симеон Велики е од 850 година...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:36
Што е иредентистичка?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.