![]() |
|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 41> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
samo reklami nauciv na pamet od taa televizija...vesti gledav edinstveno tamu, drugo nisto...
|
||
![]() |
||
c.zarko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
А1 е убедливо најдобрата телевизија во Македонија. Додуша малку ја копираат NOVA TV ама копираат нешто добро
|
||
![]() |
||
sasha ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
што знам, а1 најгледана. види вака, сите телевизии во МК моментално емитуваат прилично ТАПА програма, кабловскиве се исто тапа мнооогу сум разочаран, а за сателитска треба декодери незнам чуда и така. што значи сепак јас сум за DVD филмчиња! :D
|
||
Sasha
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Nr deka e taka, no shto da pravime narodot taka odluchil????????????????
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
c.zarko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
Rekov JA KOPIRAAT, a kopija nemoze da bide ista so original. Za nasi uslovi A1 e najdobroto. |
||
![]() |
||
5ko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
А1 е солидна тв на неа ги гледав вестите телетексот ми беше многу корисен малце ми е чудно што ја немам во секој случај подобро е со неа него без, ај може ќе се договорат.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Е ај сега кажи во што се поквалитетни хрватските телевизии? Ги имам дома сите хрватски телевизии и баш не гледам некоја посебно отскокнувачка од другите шеми програма. |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
GLEDAJ POUBAVO ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ОД КАДЕ ТАА ДЕЗИНФОРМАЦИЈА ДЕКА А1 Е НАЈГЛЕДАНА ТЕЛЕВИЗИЈА? НЕКОГАШ БЕШЕ, НО БЕЗ ЧУМУ И ЕДНООКИ ГО ГУБИ ПРИМАТОТ. КОЛКУ ВРВНИ ИМИЊА ПОБЕГНАА ОД ОВАА ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА ДА СИ ГО ЗАЧУВААТ ДИГНИТЕТОТ? ТИЕ СЕ ДОКАЗ ДЕКА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ ВО МАКЕДОНИЈА НЕ СИ ЈА ПРОДАВА ДУШАТА НА НЕКОИ СИ РАЗНО - РАЗНИ БОГОВИ ВО КУЛТУРАТА
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
|
Програмата е можда најсолидна во однос на другите „домаќи“ мислејќи тука на избор на филмови, серии, вести... ама па многу многу претерано многу реклами се даваат.
Едино по документарци сите можат вода да и носат на МТВ. Па и дисковери шо да не. :) |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Pa mozam da ja smestam A1 vo najdobrite televizii zaso definitivno nudi najbolja programa..Ima razni serii,koi fala mu na Boga ne se spanski(Lost,CSI,Desperate Housewifes,According to Jim,The Sopranos..i mn.dr)..cat pat ke dadat i po nekoj dobar film,vestite se ok,ima i programa za najmladite(crtani,Junior kup
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Zatoa sto e najdibra!!!!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kako da ne!,...
zatoa shto e pravo ,..sranje!,.....sranjeto e naj "prolazno" kaj ovoj narod,...primer?,....."shpanski" serii,...turbo folk,.... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |