|
Реконструкции на владата |
Внеси реплика | страница <1234 27> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I togas sto tuku diskutiras za toa i cumu ovakva tema si otvoril |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zatoa sto diskusijava na forumov e tolku bez koncept sto nema sto pointeresno da kazes...pozdrva |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne rekov deka ne e za menuvanje, ili ne trebala da si odi... Megjutoa MNOGU E KONTRADIKTORNO koga kazuva "jas si go vodev resorot mnogu uspesno, napraviv golem napredok a sepak si odam" Minister ne dava otstavka koga napravil nesto dobro vo drzavata, tuku naprotiv... Samo se zaprasav kade e transparentnosta na Vladata i instituciite, pred narodot koj gi izglasal????????? Licni pricini, ne pominuva kaj mnogu Demokratski zemji...Narodot ne ja plakjase nea da raboti za "licni pricini" pa sega da moze da si odi "od licni pricini" I dva funkcioneri koi si odat za neceli dva meseci "od licni pricini" hm....ocigledno nesto tuka ne e transparentno... |
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е тивка реконструкција на владата. 100%
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Формата е сосема небитна...важна е суштината..
А менување на веќе „изгореното„ масло за подмачкување и негова замена..никој не ја разбира трагично..
И дека се така се работи ..се до Изборите..
Ова ..повеќе се однесува на погорниот колега..кому ништо не му било транспарентно??
пс
Па му велам:
Погледај најпрво во кабинетот на оној кој треба да си оди што побрзо..оти на многумина им е смачено од неговите недела...
А и советниците..уф уф уф..кои ние му ги плаќаме???
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знам дека многу работи треба да се сменат во министерствата, но за жал нас никој не нё прашува. Ние сме интересни само пред изборите.
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Умна жена и со доблести. Можеше и порано да се одлучи на овој чекор. Ама така е секогаш со чесните.
Изменето од majstorce62 - 16.Јануари.2008 во 16:35 |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja umna zena bre....starica koja ne znae sto e desktop i internet, kako i pola miistri vo vladata...MANEVSKI, MESKOV, JANAKIEVSKI, JANKULOVSKA...itn....sramota i posle nemame stranski investicii...e pa nema |
|||
|||
+PRIPOR+MACEDONIAn+
Нов член Регистриран: 13.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stom nesto se menuva,znaci se raboti:-)..Ostajte gi neka si davaat ostavki oni toa im e rabota..
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу грешиш бре колега..
Еве ти за пример ...овдеспоменатиот од тебе министер ЈАНАКИЕВСКИ беше промотор за воведување на интернет пристап на корисниците на фирмата каде што беше директор..на ВОДОВОД и канализација..
За да си ја пријавиш и или корегираш состојбата на твојот водомер..
И само што му посочив на некои проблеми непредвидени во програмот..тој влезе во Владата..и проектот сеуште си е таков..каков што го остави..мислам посочениот проблем од мене сеуште не е отклонет..што само ми укажува дека таму ...само тој ја „бркаше„ работа ..за Е-пристап до фирмата Водовод..
И другпат ...без паушални изјави..секако без подлога и непроверени..
|
|||
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
voveduvanjeto na internetot vo javnite pretprijatija ne e zasluga na Mileta tuku toa e po direktiva na vladata i gradot...a ako milsis deka Mile ne treba da bide spomnta kako kompjuterski nepismen togas daj mi eden posilen dokaz...jas licno sum go videl kolku znae da raboti ...megjutoa ne sakam da vodam jalova diskusija...sepak za edno vakvo ministerstvo kakvo sto e MNTV treba covek koj sto barem ima dve godini iskustvo vo rabota so nedviznosti, telekomunikacii, transposrt itn...ne Mile - kilaviot koj ne znae kaj se nasol...ama sepak ima crvena CLENSKA Ps: na sekoja vlada i odgovara na vakvo ministretsvo da sedi nepismen covek za da moze da se pravat ujdurmi toa ne e nisto novo..samo do koga |
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очигледно бегаш од сржта на наметнатиот од тебе проблем...
И сеуште конечно не си разбрал..што преставува поимот министер..барем во овој состав на Владата..
А за претходните ..сигурно дека ќе се најдеш..
пс
Инаку за неписмените министри ..сосема си во право..мислам на поранешните..кои седеа тамо и беа..буквално кажано јанкесеџии..барем такви ги преставија од здружението на превозници и транспортери..со некогаш многу актуелните ЦЕМТ дозволи...
Посебно јас (ќе) се сеќавам на оној глаучот од дуи..
|
|||
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pretpostavuvam deka sme na ista strana a toa e nepoliticki opredeleni...i zaradi toa nema da vleguvam so tebe vo diskusija koj bil podobar...za tie pred DPMNE gi znam sto napravija ...jas se plasam sega da ne se sluci istoto...kako moze firma koja e 20 dena registrirana d agradi hotel vo centar...i po cija direktiva e ...ova ne e napad na policari od strana na opozicijaa tuku mene licno me interesira kako e toa mozno i nikoj da ne dae otcet zatoa...ako se prodolzi vaka Gvujo moze da izleze pomangup i od negoviot ucitel LJ Georgievski...i te molam ne mi gi brani segasnive bez argumenti zasto nema da odgovoram...i uste ednas ne zalam sto SDSM padna...
|
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Штом самиот изрази согласност оти сме исти односно неопределени..тогаш зашто ти треба и ова :
ne mi gi brani segasnive bez argumenti zasto nema da odgovoram
???
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |